NUDUS: Financieel Medewerker

NUDUS in Rotterdam zoekt een Financieel Medewerker voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenNUDUS is een architectenbureau met een interdisciplinair team dat samen ruimten, omgevingen en gebouwen ontwerpt die verhalen vertellen. Wij werken aan projecten die inspireren en een blijvende impact hebben.

Bij NUDUS waarderen we de unieke perspectieven en ervaringen die verschillende mensen in ons team inbrengen. Deel je achtergrond, interesses en toekomstige doelen met ons. Breng je unieke perspectief en expertise naar onze studio en laten we samen iets bijzonders creëren.

Per direct zijn we op zoek naar een

Financieel Medewerker

24 tot 32 uur per week

We zijn op zoek naar iemand die blij wordt van cijfers en getallen en die nauwkeurig te werk gaat. Heb je een proactieve houding en ben je leergierig? Spreekt het je aan om op den duur in ons jonge bedrijf mee te denken over slimme systemen voor bedrijfsvoering? Vind je het leuk om mee te denken over duurzaamheid en heb je ook nog affiniteit met architectuur, dan zit je bij ons helemaal goed. Hierbij een korte omschrijving van het profiel:

  • Kennis & ervaring van Exact Online of ander boekhoudkundig programma
  • Het kunnen opstellen van een exploitatie- en liquiditeitsbegroting
  • Basiskennis arbeids-/ ondernemingsrecht
  • Jaarrekening kunnen voorbereiden
  • Controle Cred- & Debiteuren
  • Minimaal hbo-opleiding
  • 24-32 uur; werktijden zijn flexibel
  • Minimaal 3 jaarwerkervaring in een soortgelijke functie is een vereiste.
  • Freelance is mogelijk.

Je komt terecht in een jong ambitieus team met vele nationaliteiten. Ons kantoor ligt op een mooie centrale plek met prachtig uitzicht over Rotterdam.

Spreekt je dit aan, solliciteer dan, en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort!

Stuur een mail naar work@nudus.eu met cv en motivatie ter attentie van Johanneke van Helden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.