Musis & Stadstheater Arnhem: Programmeur Klassieke Muziek

Musis & Stadstheater Arnhem in Arnhem zoekt een Programmeur Klassieke Muziek voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenMusis & Stadstheater Arnhem is het huis voor de podiumkunsten en het culturele hart van Arnhem. We zijn aanjager van cultuur in Arnhem en omgeving. Jaarlijks stappen 160.000 gasten bij ons over de drempel. Per jaar vinden er zo’n 600 concerten, voorstellingen en evenementen plaats. We bieden klassieke muziek, theater, pop, dans, cabaret, show en dance. We geven ook ruimte aan educatieve en maatschappelijke projecten. Musis is daarnaast hét decor voor congressen, bedrijfsfeesten, vergaderingen en productpresentaties. Het Stadstheater is sinds najaar 2023 gesloten voor een omvangrijke renovatie. De komende jaren programmeren we daarom volop in Musis en ook op andere locaties in de stad.

Wij zijn op zoek naar een

Programmeur Klassieke Muziek

20 uur per week

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de klassieke muziek programmering in Musis. Voor de overige programmering zijn onze programmeurs theater, pop en projecten verantwoordelijk. De verhouding klassiek en (pop)muziek is ongeveer 50%.

Wat ga je doen?
Als programmeur klassieke muziek ben je op basis van je eigen artistieke visie medeverantwoordelijk voor het artistieke profiel van Musis & Stadstheater Arnhem en draag je zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van het programmabeleid. Je realiseert de programmering van klassiek in al haar verscheidenheid en gerelateerde projecten. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten en het verwerken van de definitieve contractafspraken in ons planningsprogramma. Je hebt een sterke visie op de rol van klassiek muziek in de hedendaagse maatschappij en weet daar met jouw functie invulling aan te geven. Je verbindt Musis aan de stad Arnhem, de partners uit de stad en regio en draagt bij aan lokale en regionale (culturele) initiatieven.

Wie zoeken wij?
Je hebt (bij voorkeur) minimaal drie jaar ervaring als programmeur klassieke muziek en je beschikt over kennis van klassieke muziek in al haar verscheidenheid en de ontwikkeling hiervan. Je staat open voor nieuwe, grensverleggende ontwikkelingen. Je bezit uitstekende organisatorische, communicatieve en coördinerende vaardigheden en bent sterk in het voeren van onderhandelingsgesprekken. Je bent een verbinder en zeer betrokken bij Arnhem en regio.

Wat hebben wij je te bieden?
Wij bieden je een boeiende en afwisselende functie in een levendige omgeving. Je krijgt een aanstelling voor een jaar, met de intentie om daarna de samenwerking voort te zetten. Het salaris is conform de cao Nederlandse Podia (schaal 7). Naast onder andere een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, is er de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen middels cursussen of opleidingen.

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar: vacature@musisenstadstheater.nl onder vermelding van de functie waarop je solliciteert.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.