Holland Opera: Stagiair(e) Productie

Holland Opera in Amersfoort zoekt een Stagiair(e) Productie voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenHolland Opera is een dynamisch operagezelschap dat zowel jeugdopera’s als grootschalige voorstellingen op locatie in en rond Utrecht organiseert. Het operahuis brengt een muzikale mix van stijlen (van Mozart tot urban-, pop- en wereldmuziek) en werkt met veel hedendaagse componisten. Gemiddeld speelt Holland Opera een kleine 100 voorstellingen per jaar; films van de diverse voorstellingen worden internationaal via Stingray uitgezonden en in Nederland via de NPO.

Holland Opera is gevestigd in de Veerensmederij, ons eigen theater op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Een industrieel pand in een opkomende culturele omgeving en groeiende wijk direct achter Station Amersfoort.

Holland Opera zoekt een

Stagiair(e) Productie

24 tot 32 uur per week

Over de stage
Als stagiair productie loop je mee met dagelijkse werkzaamheden van onze productieleider, zowel voorbereidend als tijdens de verschillende voorstellingen van Holland Opera. Als stagiair werk je veel samen met de productieleider en de productieassistent. Je wordt in deze functie betrokken bij een breed scala aan uitvoerende aspecten van de operaproducent. Denk hierbij aan het maken van (tournee)planningen, het voorbereiden en uitvoeren van voorstellingen in eigen huis én op locatie. Holland Opera biedt een inspirerende, informele werksfeer waarin creativiteit en eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd.

Wie ben jij?

  • Je volgt een opleiding in de productie podiumkunsten;
  • Je hebt affiniteit met het organiseren en produceren van (jeugd)opera;
  • Je bent proactief, zelfstandig, flexibel en stressbestendig;
  • Woonachtig in omgeving Utrecht / Amersfoort is een pre.

Wij bieden:

  • Een afwisselende stage binnen een veelzijdig en dynamisch operagezelschap;
  • Een kans om intensief mee te werken aan het maken en uitvoeren van jeugdoperaproducties;
  • Ruimte voor eigen inbreng en zelfstandig werken met begeleiding door ervaren professionals;
  • Stagevergoeding conform cao Toneel & Dans.

Stuur een korte brief met je motivatie en een cv naar Kees Jan van Loveren, productieleider bij Holland Opera: keesjan@hollandopera.nl.

Meer informatie: www.hollandopera.nl of T 033 202 09 20.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.