Holland Opera: Stagiair(e) Marketing

Holland Opera in Amersfoort zoekt een Stagiair(e) Marketing voor 24 uur per week (in overleg) | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenHolland Opera is een dynamisch operagezelschap dat zowel jeugdopera’s als grootschalige voorstellingen op locatie in en rond Utrecht organiseert. Het operahuis brengt een muzikale mix van stijlen (van Mozart tot urban-, pop- en wereldmuziek) en werkt met veel hedendaagse componisten. Gemiddeld speelt Holland Opera een kleine 100 voorstellingen per jaar; films van de diverse voorstellingen worden uitgezonden via de NPO.

Holland Opera is gevestigd in de Veerensmederij, ons eigen theater op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Een industrieel pand in een opkomende culturele omgeving en groeiende wijk direct achter Station Amersfoort.

Holland Opera zoekt een

Stagiair(e) Marketing

24 uur per week (in overleg)

Als Stagiair(e) Marketing loop je mee in het gehele marketingtraject van Holland Opera, zowel als het gaat om het ontwikkelen van strategische marketingplannen als operationele/uitvoerende taken en marketingacties. Naast je werkzaamheden op kantoor, ondersteun je het team van Holland Opera ook af en toe tijdens voorstellingen, zo blijft het werk lekker afwisselend. Je ondersteunt de marketeer van Holland Opera bij het ontwikkelen van content op de website en social media, publiciteitsmateriaal rond de voorstellingen en het schrijven van de nieuwsbrief. Er is daarnaast veel ruimte voor eigen inbreng: initiatief en creativiteit worden zeer gewaardeerd. Omdat de kern van Holland Opera bestaat uit een klein team, krijg je een bijzondere kijk achter de schermen van het gezelschap, ook op het gebied van programmering en productie.

Wie ben jij?

  • Je volgt een opleiding in marketing, communicatie of (theater)management;
  • Je bent creatief, leergierig, onderzoekend ingesteld en een teamspeler;
  • Je hebt affiniteit met theater.

Wij bieden:

  • Een afwisselende stage binnen een veelzijdig en dynamisch operagezelschap;
  • Een kans om intensief mee te werken aan het maken en uitvoeren van jeugdoperaproducties;
  • Ruimte voor eigen inbreng en zelfstandig werken met begeleiding door ervaren professionals;
  • Stagevergoeding conform cao Toneel & Dans.

Stuur een korte brief met je motivatie en een cv naar Anne Hoekema, marketeer bij Holland Opera: anne@hollandopera.nl.

Meer informatie: www.hollandopera.nl of T 033 202 09 20.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.