Frisky Agency: Stagiair Marktonderzoek

Frisky Agency in Nijmegen zoekt een Stagiair Marktonderzoek voor 0,6 – 1,0 fte | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenBij Frisky Agency begeleiden we (inter)nationale topdesigners & kunstenaars op hun weg naar creatief ondernemerschap. Onze missie is het ondersteunen van multidisciplinaire creatieve studio’s in diverse facetten, waaronder professionalisering, internationalisering, coaching en vertegenwoordiging. Ons doel is het maximaliseren van hun creatieve potentieel en organisatorische groei. Wij zijn gespecialiseerd in het oprichten en structureren van ontwerpstudio’s en ondernemingen binnen de creatieve industrie. Dit bereiken we middels op maat gemaakte consultancy & support trajecten, waarin we samenwerken aan strategische plannen om toekomstige doelen en ambities te verwezenlijken.

Stagiair Marktonderzoek

0,6 – 1,0 fte

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een marktonderzoek stagiair (m/v/x) die niet alleen thuis is in bedrijfseconomie maar ook een passie heeft voor de creatieve wereld. Een pluspunt is het bezitten van een internationale blik en interesse in coaching en strategieontwikkeling. Een ideale kandidaat spreekt vloeiend Nederlands en Engels (ook non-native speakers zijn welkom). Extra taalvaardigheden zoals Frans of zelfs Mandarijn zijn uiteraard een pre. Ook kennis van internationale markten, zoals de VS of China, wordt zeer gewaardeerd.

Profiel
Je bent een student in de bedrijfseconomische of een vergelijkbare richting met een sterke affiniteit voor de creatieve industrie. Je bent strategisch en proactief ingesteld en wordt enthousiast van het idee om zowel consultancy, stakeholder management en business development vaardigheden te ontwikkelen.

Wat ga je doen? / Takenpakket 
Als stagiair marktonderzoek omvatten je taken het assisteren bij het uitvoeren van marktonderzoeken, analyseren van internationale trends, en het ondersteunen bij de ontwikkeling van strategieën voor onze klanten. Ook krijg je de mogelijkheid persoonlijk contact met potentiële stakeholders te leggen. Je bent een ondersteunende factor in het schrijven van internationaliserings- en professionaliseringsplannen, waarmee je direct invloed hebt op de groei en ontwikkeling van de kunstenaars en designers waar wij mee samenwerken. Binnen ons team is er ruimte voor het ontwikkelen van je leerdoelen, evenals het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

Wat wij bieden? /  Arbeidsvoorwaarden

  • Een passende stagevergoeding (€ 400,- bij een fulltime stage).
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
  • Een kans om te werken binnen een internationaal, dynamisch en groeiend bedrijf.
  • Ruimte voor creativiteit en initiatief binnen een hecht, jong en gezellig team.
  • Dagelijkse gezellige lunchmomenten.
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en perspectieven op een toekomstige carrière binnen ons bedrijf na je stage.

Locatie: Nijmegen
Soort dienstverband: Stage
Startdatum: Flexibel (begin/mid 2024), bij voorkeur minimaal 4 maanden
Aantal dagen per week: 3 tot 5 dagen per week
Opleidingsniveau: HBO, WO (of een vergelijkbare opleiding)

Heb je interesse?
Reageer dan op onze openstaande vacature door je cv en motivatie toe te sturen naar info@frisky.agency ten name van Ed van Dartel en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.