Foundation We Are: Junior Producer / Office Manager

Foundation We Are in Eindhoven zoekt een Junior Producer / Office Manager voor 0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenFoundation We Are begon zes jaar geleden als designcollectief van 8 ontwerpers, en is nu een jonge culturele organisatie die werkt aan maatschappelijke vraagstukken en interdisciplinaire innovatieprojecten. We noemen het the institute for unexpected collaborations. We Are kent en steunt een brede gemeenschap van maatschappelijk geëngageerde ontwerpers, makers en onderzoekers. Binnen het Collaborations for Future project verbinden we momenteel tien klimaatwetenschappers met tien ontwerpers. Daarnaast heeft We Are 600 m2 expositie-, evenement- en community-ruimte op Strijp-S in Eindhoven, waar momenteel meer dan tien ontwerpers een studio hebben.

We zijn op zoek naar een

Junior Producer / Office Manager

0,4 fte  (circa 16 uur per week)

Als junior producent krijg je bij ons de kans om actief bij te dragen aan interdisciplinaire samenwerking op grote maatschappelijke vraagstukken. Je zult betrokken zijn bij cross-practice incubators, tentoonstellingen, evenementen en educatieve programma’s, waarbij jij in het organiseren een actieve rol speelt.

Wij zoeken een producer en office manager die ons team kan versterken voor ongeveer 16 uur per week. Onze nieuwe headquarters, gevestigd op Strijp-S in Eindhoven, is een bruisende plek waar sociaal geëngageerde ontwerpers en maatschappelijke experts samenkomen. Als onderdeel van ons team speel jij een belangrijke rol in het beheren en produceren van evenementen, waaronder de wisselende exposities gedurende het hele jaar en onze grote jaarlijkse expositie tijdens Dutch Design Week. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de financiële administratie van Foundation We Are en de projecten.

Wie ben jij?
Jij bruist van energie als het gaat om het organiseren van evenementen en blinkt uit in administratieve taken. Met 1-3 jaar ervaring in het produceren en organiseren van evenementen of exposities, sta jij klaar voor de volgende stap in je carrière. Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Bovendien koester je affiniteit met en wil je bijdragen aan grote maatschappelijke onderwerpen en uitdagingen. Je woont in/dichtbij Eindhoven om op locatie te kunnen werken en ook tijdens evenementen in de ochtend of avond te kunnen helpen.

Wat ga je doen?
Als lid van het team bij Foundation We Are werk je actief samen met de research directeur en de creatief directeur en neem je medeverantwoordelijkheid voor de volgende taken:

 • Beheren van communicatie met interne en externe stakeholders, zoals klanten, sponsors, sprekers en deelnemers.
 • Bijdragen aan de operationele uitvoering van evenementen, inclusief registratiesystemen opzetten, deelnemersregistratie coördineren en de eventplanning bewaken.
 • Assisteren bij de conceptontwikkeling van evenementen, waaronder het bedenken van creatieve ideeën, opstellen van draaiboeken en maken van begrotingen.
 • Het bijhouden van de financiële administratie van Foundation We Are, de projecten en evenementen.
 • Zorgen voor een professionele (maar ook gezellige) omgeving voor bezoekers en fungeren als het eerste aanspreekpunt voor vragen, verzoeken en klachten.
 • Verzamelen en analyseren van feedback en evaluaties na evenementen, om zo verbeterpunten te identificeren voor toekomstige projecten.
 • Ondersteunen bij het beheer van budgetten en het bewaken van kosten voor evenementen.

Wat bieden wij?

 • Een passend salaris op basis van verantwoordelijkheden en ervaring, volgens de BNO schaal.
 • Samenwerking met diverse partijen uit de community en partners van Foundation We Are.
 • Een parttime baan op een plek die samen met de community vorm krijgt.
 • Een leuke en toegankelijke werkplek op Strijp-S in Eindhoven, waar we elkaar als community helpen en inspireren.
 • Wij moedigen creativiteit en eigen initiatief aan, daarom krijg je de vrijheid om nieuwe ideeën en concepten te verkennen en te implementeren.
 • Foundation We Are past de code Cultural Governance en Diversiteit en Inclusie toe in de organisatie en streeft naar een team waar zoveel mogelijk verschillende perspectieven samenkomen.

Solliciteren
Bij Foundation We Are werken wij aan vraagstukken die iedereen in de maatschappij raken. Daarom zijn wij succesvoller als organisatie met verschillende mensen, culturen, achtergronden, ervaringen en belevingswerelden. Daarom nodigen we iedereen uit om te solliciteren.

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Verras ons dan met jouw CV, motivatie en waarom jij de perfecte match bent voor deze rol. Dat mag schriftelijk of in de vorm waarin jij jouw motivatie het beste naar voren kan laten komen. Stuur dit op naar info@foundationweare.org of naar Foundation We Are, Torenallee 22-04, 5617 BD in Eindhoven.

Voor meer informatie over de functie en procedure kan je contact opnemen met Bernhard Lenger via bernhard@foundationweare.org of 0681675751.

We kijken ernaar uit om van je te horen en verwelkomen je graag in ons team!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.