Eye Filmmuseum: Host Eye Study

Eye Filmmuseum in Amsterdam zoekt Hosts Eye Study voor een dagdeel of een dag per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenSinds 2012 is Eye gevestigd in een iconisch gebouw aan de IJ-oever in Amsterdam-Noord. Het museum beschikt over vier filmzalen, een grote tentoonstellingsruimte en een Collectiecentrum. Het Collectiecentrum is gevestigd aan de Asterweg, op loopafstand van het museumgebouw en herbergt het studiecentrum Eye Study en restauratieateliers.

Eye Study in het Collectiecentrum is de plek waar filmprofessionals, filmliefhebbers, studenten en andere filmfanaten op zoek gaan naar kennis. Je kunt er – op aanvraag – de collecties raadplegen. Hierin bevinden zich zowel de filmkopieën en affiches als foto’s, boeken, knipsels en persoonlijke archieven van filmmakers. Eye Study is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Eye Study is per direct op zoek naar meerdere vrijwillige

Hosts Eye Study (m/v/x)

een dagdeel of een dag

Taken en verantwoordelijkheden
Als host ben je het eerste aanspreekpunt in het Collectiecentrum en assisteer je de informatiemedewerkers van Eye Study. Je ontvangt bezoekers (op afspraak), neemt pakketten en poststukken in ontvangst en wijst bezoekers en leveranciers de weg. Ook geef je uitleg over de faciliteiten en help je met het ophalen van materialen uit de depots.

Profiel

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).
  • Basis computervaardigheden.
  • Gastvrije instelling.
  • Affiniteit met film en/of cultuur is een pre.

Eye streeft naar een samenwerking voor een minimale periode van een jaar.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse om vrijwillig host te worden in Eye Study en ben je een dag of dagdeel per week beschikbaar? Neem voor meer informatie contact op met Lizette Oostendorp, informatiespecialist: lizetteoostendorp@eyefilm.nl.

Eye is een open, informele en op samenwerking gerichte instelling en wil voor iedereen een toegankelijke plek zijn, ongeacht etnische, economische, culturele en religieuze achtergrond; hetzelfde geldt voor gender, seksuele voorkeur, leeftijd en beperking. Eye stelt zich tot doel gelijkheid, inclusie en diversiteit te waarborgen. Wij nodigen alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.