Enthousiasment: Theaterdocent

Enthousiasment in Geldrop zoekt een Theaterdocent voor een flexibel aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 01-03-2024Enthousiasment is een theaterbureau dat zich bezig houdt met het maken van theaterconcepten voor het basisonderwijs, welzijnsorganisaties, kinderopvang en de evenementensector. Wij geven naschoolse theaterlessen, theaterworkshops en produceren voorstellingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd in Noord-Brabant. Wij hebben als doelstelling om kinderen op een laagdrempelige en interactieve manier kennis te laten maken met theater. Door onze naschoolse lessen, workshops en het maken van voorstellingen worden kinderen enthousiast gemaakt om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Wij zoeken per direct een

Theaterdocent

voor een flexibel aantal uur per week

Wat houdt de functie in
Een van de belangrijkste pijlers binnen Enthousiasment is het nog steeds groeiende Star Class concept. Dit houdt in dat wij naschoolse lessen theater verzorgen in samenspraak met vele basisscholen in Zuidoost-Brabant en midden-Brabant.

Wij zijn voor Star Class op zoek naar kandidaten die op flexibele basis een of meerdere middagen deze lessen op de basisscholen willen verzorgen.

Taken
Op een pedagogisch verantwoorde wijze verzorgen van theaterlessen voor kinderen van groep 3 tot en met 8 op verschillende basisscholen in Zuidoost- en Midden-Brabant.

Wij bieden
Je werkt met gemotiveerde en leergierige kinderen uit groep 3 tot en met 8 die in de meeste gevallen zelf de keuze hebben gemaakt om zich te verdiepen in theater. Al onze docenten worden getraind en ondersteund bij hun werkzaamheden.

Spreekt deze oproep je aan neem dan voor 1 maart 2024 contact op met: Geert Gijsberts (Enthousiasment), g.gijsberts@enthousiasment.nl. Voor eventuele vragen kun je bellen met: 040-257 24 10 of appen naar 06-505 157 42.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.