Bureau Huismuziek: Penningmeester

Bureau Huismuziek in Arnhem zoekt een Penningmeester voor 6 uur per week | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geenHuismuziek, vereniging voor samenspel- en instrumentenbouw heeft als doel zoveel mogelijk mensen te laten samenspelen en zingen. Jaarlijks organiseert Huismuziek muziekcursussen voor amateurmusici en muziekinstrumentenbouwcursussen in heel Nederland, die voor iedereen toegankelijk zijn. Het bestuur van de vereniging is beleidsmatig en richtinggevend aan de uitvoering van de organisatie van cursussen door de drie medewerkers op het bureau. De laatste zijn sinds kort ondergebracht in een Stichting die direct gelieerd is aan de vereniging.

Het bestuur van de stichting Bureau Huismuziek is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid, financiën, personeel en organisatie. Beide besturen bestaan uit enthousiaste vrijwilligers. Van de bestuursleden wordt een actieve rol verwacht. Reiskosten van de bestuursleden worden vergoed. Het bestuur vergadert vier tot zes keer per jaar in de omgeving van Arnhem.

Voor de Stichting Bureau Huismuziek zijn wij per direct op zoek naar een

Penningmeester

6 uur per week

De penningmeester heeft

 • Bestuurlijke ervaring.
 • Financieel inzicht en affiniteit met muziek.
 • Ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kan werken in Excel en een boekhoudprogramma bij voorkeur Snelstart.
 • En onderschrijft de doelstellingen van Huismuziek en kan meedenken over de realisatie hiervan.

Taken

 • Maken van de jaarrekening.
 • Informatie doorgeven aan het salarisadministratiekantoor.
 • Wekelijks contact hebben met bureau Huismuziek.
 • Medewerkers bijstaan bij het gebruik van de programma’s en toezicht houden hierop.
 • Wekelijkse controle op de boekhouding (onder andere betalingen).
 • Jaarlijks verantwoording afleggen aan het bestuur van de Stichting.
 • Contact met het bestuur van de vereniging Huismuziek onderhouden over resultaten en subsidieaanvraag.

Als je belangstelling hebt voor bovenstaande functie neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur van Huismuziek, Cora van den Berg, via secretaris@huismuziek.nl tel 06-52721771. Deze kan eventuele vragen beantwoorden of je in contact brengen met de huidige penningmeester.

Belangstellenden kunnen uiterlijk binnen een week een reactie van het bestuur verwachten. Indien de reactie passend is ontvangen zij een voorstel tot kennismaking met het bestuur. Dit kan voor de eerste keer een onlinegesprek zijn.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.