AVROTROS: Marketingstagiair Klassiek & Kunst

AVROTROS in Hilversum zoekt een Marketingstagiair Klassiek & Kunst voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenAVROTROS. De omroep voor ons. 

AVROTROS is een omroep die verbindt en verrijkt. De omroep voor ons. Dat betekent dat we er voor iedereen zijn. ‘Ons’ staat voor het saamhorigheidsgevoel dat Nederland sterker maakt. Om dat elke dag vol trots te kunnen laten zien en horen, vinden we het belangrijk dat elke medewerker bij AVROTROS mag zijn zoals die is. Jouw kwaliteiten en talenten worden hier gezien en verder ontwikkeld. Samen inspireren we elkaar om nieuwe, betere programma’s te maken. Voor ons. Heel Nederland.

AVROTROS is de omroep voor Cultuur. Voor onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een stagiair met een hart voor kunst en klassieke muziek. Je gaat werken voor het AVROTROS Vrijdagconcert, voor onze ledenmagazines MUZE en ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’.

Marketingstagiair Klassiek & Kunst

32 tot 36 uur per week

Wat ga je doen?
Als stagiair op de marketingafdeling ga je aan de slag met de werving van klassiek- en kunstleden, het organiseren en produceren van culturele ledenevents en de marketing en productie van het AVROTROS Vrijdagconcert. Er bestaat de mogelijkheid om je te bekwamen in het schrijven van artikelen voor ons klassieke muziek- en kunstmagazine.

De ideale stagiair
We zijn op zoek naar een aanpakker met een passie voor media, kunst en muziek, en met een goeie neus voor marketing:

  • Je volgt een opleiding, bij voorkeur een studie op het gebied van Marketing, Communicatie met de focus op cultuur;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met kunst en klassieke muziek (graag in je brief toelichten);
  • Je bent niet bang om de telefoon te pakken en dingen voor elkaar te boksen;
  • Je houdt van schrijven;
  • Je kunt goed in een team werken;
  • Je houdt van aanpakken, bent leergierig, creatief en precies;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct;
  • Je kunt met deadlines omgaan.

Wat bieden wij?
Je wordt onderdeel van het marketingteam en ontwikkelt je op het gebied van marketing en communicatie in de culturele hoek. Daarnaast krijg je de kans om ervaring op te doen met het schrijven van wervende en informatieve teksten. Tijdens je stage ontvang je een stagevergoeding van € 475,00 bij een fulltime stage.

Wil je reageren op deze stagevacature? Druk dan op de button ‘solliciteren’ het sollicitatieformulier en laat Pieter Peverelli (marketeer AVROTROS Klassiek) in je sollicitatiebrief weten waarom jij dé stagiair bent die wij zoeken.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.