Aslan Muziekcentrum: Administratief Medewerker

Aslan Muziekcentrum in Amsterdam zoekt een Administratief Medewerker voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 26-02-2024Aslan Muziekcentrum verzorgt al 26 jaar muziek-, dans- en theateronderwijs in Amsterdam. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen en jongeren hun talent te laten ontdekken, ongeacht hun achtergrond en financiële situatie. We proberen voor ieder kind een inspirerende creatieve omgeving te creëren op onze eigen locaties, op scholen en in de wijken. De organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit. Jaarlijks bereiken we met onze lesactiviteiten meer dan 15.000 Amsterdamse kinderen, jongeren en volwassenen.
Maar we doen meer! Zo organiseren we het hele jaar door activiteiten, concerten en workshops. Ook bieden we een talentprogramma voor leerlingen met talent binnen de Aslan Academie en een opleidings- en trainingsprogramma voor professionals uit het cultuuronderwijs.

Ter versterking van de administratie zijn we per 1 april 2024 op zoek naar een:

Administratief Medewerker

40 uur per week (1 fte)

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van alle lessen op scholen. Je verwerkt alle gegevens in ons administratie-programma Cursad en stuurt offertes en facturen naar de scholen. Door je positie in het team werk je nauw samen met alle collega’s binnen de afdeling Educatie en de administratie.

Gevraagd profiel

  • Een afgeronde opleiding Administratief Medewerker, of vergelijkbaar.
  • Ervaring met een administratie-systeem.
  • Ervaring met Microsoft Office.
  • Zelfstandig werkende teamspeler.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Accuraat en efficiënt.
  • Affiniteit met muziek, theater en dans.
  • Bereid om een aantal keer gedurende het jaar in de avonden of in het weekend te werken (bij concerten).
  • Gezien de samenstelling van ons team zijn we op zoek naar een junior medewerker die nog binnen de organisatie kan groeien.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Minimaal op B2-niveau.

Geboden
Een prettige werkomgeving; je gaat werken in een enthousiast team. Het salaris is conform de cao Cultuureducatie.

Interesse?
Sollicitatiebrieven met cv kunnen vóór 26 februari 2024 per mail verstuurd worden naar vacature@aslanmuziek.nl ter attentie van Florian Hoven. De (eerste) gespreksronde is gepland voor 4 en/of 5 maart 2024.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.