Architectenbureau cepezed: Junior Tekstschrijver

Architectenbureau cepezed in Delft zoekt een Junior Tekstschrijver met affiniteit voor architectuur voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geencepezed ontwikkelt, ontwerpt en realiseert al sinds 1973 gebouwen die zowel modern als tijdloos zijn. Het bureau heeft een brede portefeuille, die zich uitstrekt van gebouwen voor wonen en werken tot projecten voor zorg en ontspannen. Ook ontwerpen we aan infrastructuur en bouwproducten.

Onze gebouwen ademen lucht en ruimte, het is er prettig toeven. Mensen voelen zich er zowel vrij als geborgen. Door een grote mate van flexibiliteit en circulariteit zijn ze steeds weer anders te gebruiken. De opzet en indeling is vaak net even anders dan bij traditionele gebouwen.

En ze komen ook anders tot stand. De indeling van de gebouwen is logisch en superefficiënt, waardoor het materiaalgebruik wordt geminimaliseerd. Prefabriceren en droog assembleren zijn de norm, evenals vindingrijk omgaan met bronnen; van manuren en materialen tot ruimte en financiën.

Omgevingsbewust bouwen gaat verder dan alleen efficiënt met grondstoffen omgaan. Zo gebruiken wij steeds meer biobased en natuurinclusieve elementen, doordachte energie- en installatieconcepten en zijn onze ontwerpen waar mogelijk circulair. Daarnaast sluiten onze gebouwen naadloos aan bij hun omgeving.

cepezed werkt met een groot team architecten, bouwtechnologen en ingenieurs en met de bedrijfsonderdelen cepezedprojects voor de ontwikkeling, cepezedbouwteam voor de realisatie en cepezedinterieur voor de binnenwereld van gebouwen; alles in één dus.

Junior Tekstschrijver

met affiniteit voor architectuur

32 tot 40 uur per week

Wil jij aan de basis staan van onze duurzame en circulaire projecten? Ben jij iemand die in een creatieve en dynamische omgeving kansen voor architectenbureau cepezed ziet, dit de juiste woorden geeft en hiermee kansen verzilverd? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou…

Wij zoeken een junior tekstschrijver die samen met de andere collega’s van onze business development-afdeling elke dag met volle energie aan de slag gaat. De focus ligt op de Nederlandse markt, maar we werven ook actief op kansen in de internationale markt.

Met jouw kennis en ervaring ben je gericht op kansen voor nieuwe opdrachten die goed bij cepezed passen. Je houdt samen met jouw collega’s zicht op de nationale en internationale markt en bepaalt samen de juist aanpak. Jouw focus in het team ligt op het strategisch naar voren brengen van het cepezed-verhaal. Daarvoor haal je informatie op bij de architect-collega’s. Daarnaast onderhoud je een breed netwerk van bestaande en potentiële samenwerkingspartners. Binnen het bureau werk je intensief samen met de zowel de tenderafdeling als de marketing- & communicatieafdeling, en ook direct met de partners.

Tot jouw takenpakket behoren onder meer:

 • selecteren en analyseren potentieel interessante aanbestedingen;
 • afstemmen en uitzetten van strategieën;
 • opstellen, beheren en schrijven van aanbestedingsdossiers;
 • ondersteunen van de tenderafdeling met pitches en presentaties;
 • ondersteunen bij schrijven van visies en plannen van aanpak.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die beschikt over:

 • affiniteit met architectuur in het algemeen en het werk van cepezed in het bijzonder;
 • vaardige hand van schrijven en een goed gevoel voor betoog;
 • uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels;
 • goede organisatorische kwaliteiten;
 • goed strategisch inzicht;
 • vermogen om zowel zelfstandigheid als in teamverband te werken;
 • (basis)kennis van Photoshop en InDesign.

Wij bieden:

 • een leuke creatieve werkomgeving met gedreven collega’s;
 • een resultaatgerichte werksfeer waarin ook ruimte is voor gezelligheid (successen vieren, regelmatig borrelen en feesten);
 • een salaris op basis van kennis, ervaring en de architecten-cao;
 • een werkweek van 32 – 40 uur;
 • een prachtige, daglichtrijke werkplek in een door onszelf herontwikkeld historisch pand in hartje Delft, dicht bij het station;
 • contract voor bepaalde tijd, maar met uitzicht op een vast contract.

Enthousiast?
Stuur je schriftelijke reactie voorzien van motivatie, curriculum en voorbeeldteksten en/of –publicaties aan sollicitaties@cepezed.nl!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.