Senf: Projectmanager Marketing & Communicatie

Senf in Delft zoekt een Projectmanager Marketing & Communicatie voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 04-12-2023Senf is een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse live-entertainment markt. We organiseren en produceren jaarlijks meer dan 5000 concerten, theatervoorstellingen en shows in Nederland en België, van de Kleine Komedie tot Ahoy en alle podia daartussen. Dit doen we voor een range aan artiesten en producties zoals Stef Bos, Nick Schilder, Huub Stapel, Igone de Jongh, Tineke Schouten en vele anderen. Hierbij staat de carrièreontwikkeling en publieksopbouw altijd centraal.

Senf is per direct op zoek naar een:

Projectmanager Marketing & Communicatie

32-40 uur per week

Kom jij de jonge, energieke en enthousiaste Marketing & Support-afdeling van Senf compleet maken als Projectmanager Marketing & Communicatie? In deze functie heb je dagelijks contact met verschillende producenten, artiesten en theaters door het hele land. Je bent dan ook de perfecte schakel tussen deze partijen. Je bent sterk in het zelfstandig opzetten van marketingplannen en weet hoe deze efficiënt en meetbaar uit te rollen zijn over meerdere kanalen. Naast jouw werkzaamheden op het gebied van marketing, heb je ook kennis van communicatie. De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen en je vindt het een uitdaging de doelgroepen van Senf op zowel b2b als b2c-niveau te bereiken. Dit doe je door onder andere het inzetten van online social media content, maar ook door het schrijven van nieuwsbrieven en het meedenken over de presentatie van het aanbod van Senf.

Wat vragen wij?
Je bezit minimaal een afgeronde hbo-opleiding (richting communicatie, marketing) en hebt relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke marketing en/of communicatiefunctie binnen een middelgroot commercieel/zakelijk bedrijf.

Je bent commercieel, communicatief vaardig, sterk analytisch, flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je in staat om doelgericht en zelfstandig te werken. Affiniteit met theater/cultuur/entertainment is een pre.

Wat bieden wij?
Een uitdagende afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Een contract van in eerste instantie één jaar en als de samenwerking wederzijds goed bevalt, bieden wij jou graag een vast contract.

Wij streven naar een diverse samenstelling van ons personeelsbestand en een inclusieve organisatie. Wij staan open voor iedereen ongeacht afkomst, geloof en gender. Wij zijn nieuwsgierig naar jou als persoon én jouw talent.

Reageren?
Stuur jouw motivatiebrief én cv onder vermelding van ‘Projectmanager Marketing & Communicatie vóór 4 december ter attentie van Jacques de Cock via vacature@senf.nl en solliciteer naar een uitdagende functie binnen een jong en energiek bedrijf met een werkplek in het historische en prachtige ArsenaalDelft.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.