Prins Bernhard Cultuurfonds: CRM-specialist

Het Prins Bernhard Cultuurfonds in Amsterdam zoekt een CRM-specialist voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenWord je gelukkig van digitale innovatie en ben je geïnteresseerd in cultuur en natuur? Heb je een scherp oog voor verbeteringen en ben je een enthousiaste teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden? Maak jij onze organisatie in alle opzichten meer divers? Dan zoeken wij jou!

Het Prins Bernhard Cultuurfonds investeert elk jaar ruim 35 miljoen euro in cultuur en natuur. Dat geld gaat naar zo’n 3.500 projecten door heel Nederland en het Caribisch deel van ons koninkrijk. Dat doen we met de bijdrage van de VriendenLoterij en Nederlandse loterij en samen met onze donateurs, schenkers en partners.

Als particulier – persoon, stichting of bedrijf – kan je doneren of nalaten aan het Cultuurfonds. Cultuurmakers – verenigingen, stichtingen en soms ook personen – kunnen daardoor een bijdrage aanvragen voor hun cultuur- of natuurproject. Het Cultuurfonds investeert ook op eigen initiatief in cultuur en natuur én geeft prijzen, stipendia en beurzen.

Wij zoeken voor het Team IT een

CRM-specialist

24 tot 32 uur per week

Wat ga je doen?
Als onze CRM-specialist ben je een essentiële schakel in het benutten van onze digitale mogelijkheden. Je bent een drijvende kracht achter digitale innovatie en efficiëntie binnen onze organisatie. Een belangrijk onderdeel van je rol is het identificeren en benutten van kansen binnen Salesforce, ons belangrijkste digitale platform. Je werkt samen met verschillende teams om af te stemmen hoe we Salesforce beter kunnen gebruiken om onze doelen te bereiken. Van het verbeteren van bestaande processen tot het implementeren van nieuwe functies of modules binnen het platform. Ook werk je samen met de product owners binnen de organisatie, het eigen IT team van vier collega’s en externe partners. Je haalt informatie op en initieert verbeteringen en automatiseringsslagen binnen de Salesforce-applicatie.

Daarnaast fungeer je als een bron van kennis en ondersteuning voor het hele team, waardoor iedereen de digitale middelen effectiever kan inzetten.
Als initiator op het gebied van digitale transformatie bewaak je de voortgang en resultaten, zorg je voor een tijdige oplevering en zorg je ervoor dat de projectdoelstellingen worden gehaald.

In deze functie maak je een tastbare impact op de digitale strategie van het Prins Bernhard Cultuurfonds en draag je bij aan een meer geavanceerde en efficiënte werkomgeving voor alle collega’s.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie / rol;
 • Je hebt (enige) ervaring met Salesforce of een vergelijkbaar CRM
  pakket;
 • Kansen benutten en continu verbeteren zit in je aard en je weet mensen
  te enthousiasmeren en mee te nemen;
 • Je weet hoe je IT-wensen omzet in resultaat en hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Ervaring met het geven van trainingen en workshops is een pre;
 • Je spreekt Nederlands en Engels.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract voor 24 – 32 uur per week, met uitzicht op een vast
  dienstverband.
 • Een salaris tussen € 3.199,- en € 4.902,- bruto per maand op fulltime
  basis (40 uur per week), afhankelijk van je werkervaring.
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het individueel
  keuzebudget (14,42%) dat je kunt laten uitbetalen of kunt inzetten om extra vakantiedagen te kopen, budget voor je persoonlijke ontwikkeling en de inrichting van je thuiswerkplek, een bijdrage in de ziektekosten, volledige reiskostenvergoeding, laptop en telefoon.
 • Een moderne en gezellige werkplek op een prachtige locatie in
  Amsterdam-West met flexplekken, zodat je je collega’s snel leert kennen. Wij werken hybride, wat wil zeggen dat wij deels op kantoor en deels vanuit huis werken.
 • Een organisatie met heel leuke en tevreden medewerkers. Medewerkers geven het Prins Bernhard Cultuurfonds een 8,7 als werkgever en een 8,5 voor werkplezier

We geloven in de kracht van een inclusieve cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Het maakt voor ons geen verschil waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt; het gaat erom wat je meebrengt voor onze organisatie.

Ben je enthousiast?
Dan zijn wij heel benieuwd wie jij bent. Stel jezelf aan ons voor en laat zien waarom jij een geweldige kandidaat bent voor deze functie. Doe dit op een manier die bij jou past. Dat mag met een brief en cv, maar ook met een filmpje of op een andere leuke manier. Dat kan naar sollicitaties@cultuurfonds.nl.

Voor deze vacature is geen sluitingsdatum. Als wij jouw sollicitatie interessant vinden maken wij gelijk een kennismakingsafspraak, eventueel gevolgd door een 2e gesprek. De vacature is ingevuld zodra wij er met een kandidaat uitkomen. Reageer dus snel als jij denkt dat dit jouw baan is!

Inlichtingen
Als je eerst nog een vraag wilt stellen over de functie, kun je een mail sturen naar Lieven Lehouck (Hoofd IT) of bellen naar 020-226 9380.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.