Nieuwe Veste: Medewerker Horeca

Nieuwe Veste in Breda zoekt een Medewerker Horeca voor 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenIn ons prachtige pand aan de Molenstraat creëren we een Culturele Markthal. De plek in Breda waar je naartoe gaat met vragen over de steeds verder digitaliserende overheid, maar ook voor een kopje koffie, een lunch, een krantje, en een goed gesprek. Waar kinderen leren dat lezen leuk is en een boek een droom in je handen. Waar nieuwe Nederlanders leren hoe ze in Nederland kunnen participeren, waar ze de taal leren, en waar ze contacten leggen. Een plek van verrassing en inspiratie waar iedere Bredanaar een verhaal kan vinden dat zijn tenen doet krullen, zich kan onderdompelen in een cursus schilderen of beeldhouden, en een muziekinstrument leert bespelen. Iedereen is welkom in de Culturele Markthal. Wij van Nieuwe Veste dragen trots ons steentje bij aan de vitaliteit van Breda want cultuur verbindt, het verbreedt je horizon, en draagt bij aan meer begrip, en een betere leefbaarheid.

Wil je werken in het hart van de Culturele Markthal van Nieuwe Veste? Ben jij gepassioneerd over gastvrijheid en heb je een liefde voor de horeca? Zoek niet verder! Om ons dynamische team te versterken zijn we op zoek naar een:

Medewerker Horeca (m/v/x)

28 uur per week

Samen met je collega’s, ben je het gezicht van onze horeca en speel je een cruciale rol in het creëren van een positieve gastervaring. Je zorgt ervoor dat de gasten kunnen genieten van een hapje en drankje. Je bereidt koffie, thee en lunchgerechten en zorgt ervoor dat de keuken en de horecaruimtes schoon en representatief zijn. Naast je werkzaamheden in de daghoreca zal je ook flexibel ingezet worden op evenementen wat het werk heel divers en uitdagend maakt. Bij de uitvoering van je werkzaamheden neem je de toepassing van de Arbo wet- en regelgeving en HACCP in acht.

Wat verwachten we van jou?

  • Enorme passie voor eten en drinken en gastvrijheid zit in je bloed;
  • Flexibele inzetbaarheid. De horecagelegenheid is geopend van maandag tot en met zondag en vooral in de avond vinden evenementen plaats;
  • Een commerciële instelling en zelfstandig kunnen werken;
  • Sociale Hygiëne en HACCP zijn een pre, bereidheid tot het volgen ervan is een vereiste.

Nieuwe Veste biedt aan geschikte kandidaten een uitdagende functie met een werkweek van 28 uur. Salariëring conform cao OB, gewaardeerd in schaal 4 (€ 2.059,- en € 2.823,- bruto per maand op fulltime basis).

Nieuwe Veste nodigt iedereen uit om kennis te maken en mee te doen met taal, creativiteit en kunst. Daarin gunnen wij iedereen gelijke kansen. Dat geldt ook voor ons aannamebeleid. Wij kijken naar kennis, vaardigheden, de unieke persoonlijkheid en inzetbaarheid zodat talenten worden ingezet in het werk.

Heb jij affiniteit met de horeca, een gastvrije instelling en ben je klaar voor een uitdagende rol in ons team? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar p&o@nieuweveste.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen in ons team!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.