Muziekschool Katwijk: Allround Musicaldocent

Muziekschool Katwijk in Katwijk zoekt een Allround Musicaldocent voor 2-4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 10-12-2023Muziekschool Katwijk bouwt aan een nieuwe Musicalafdeling!

Voor seizoen 2024 zijn we op zoek naar een enthousiaste en vakkundige musicaldocent, die meedenkt in deze ontwikkeling en daarnaast de lessen verzorgt. Momenteel zijn er 2 lesuren beschikbaar met een ruime mogelijkheid tot groei. Huidige lesdag is de donderdag, wissel van lesdag is mogelijk.

Bij Muziekschool Katwijk maakt het niet uit hoe oud je bent of van welke muziekstijl je houdt. Iedereen is welkom bij ons om een instrument te leren spelen of te zingen. Wij dagen je uit om creatief te zijn met jouw muzikale talent. Muziek maken is hartstikke leuk maar wist je dat het ook bijdraagt aan het vergroten van je zelfvertrouwen? Door samen muziek te maken leer je luisteren en samen op het podium kan je trots zijn op wie je bent.

Vanuit onze missie ‘creatief met jouw talent’ bieden wij als Muziekschool Katwijk muziekonderwijs aan voor de vrije tijd, het onderwijs en zorg & welzijn.

Wij zoeken voor de afdeling Musical een enthousiaste

Allround Musicaldocent

bij voorkeur startend in januari 2024

2-4 uur per week

Wat ga je doen

  • Je verzorgt allround musicallessen (zang, dans en spel).
  • Je ontwikkelt en begeleidt zelfstandig de (eind)presentatie.
  • Je denkt mee over de verdere ontwikkeling van de musicallessen.

De ideale kandidaat

  • Je hebt een relevante opleiding afgerond aan een theater- of musicalopleiding.
  • Je bent een allround docent die les kan geven in zang, dans en spel.
  • Je bent beschikbaar voor uitvoeringen, projecten en evenementen.

Werkzaamheden worden als zelfstandige verricht. Er wordt een overeenkomst van opdracht gesloten voor 2024, met mogelijkheid tot verlenging.

Ben jij die enthousiaste docent die wij zoeken dan kun je reageren tot 10 december 2023. Mail je motivatie en cv naar Rozemarijn Timmer (directeur) – r.timmer@muziekschoolkatwijk.nl.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 50-51.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.