MEZZ: Geluidstechnicus

MEZZ in Breda zoekt een Geluidstechnicus voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 01-12-2023MEZZ is hét podium voor live popmuziek en dance in Breda. MEZZ is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme zaal voor maximaal 600 bezoekers en een Kleine Zaal voor 100 bezoekers. MEZZ organiseert 300 activiteiten per jaar.

MEZZ is een open organisatie, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. MEZZ heeft humor, is gevat en soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staat centraal. Eenvoud, lef, ondernemend, communicatief, bottom up mentaliteit en voortdurend zoekend naar de verbetering van contact met onze bezoekers en artiesten/crew. MEZZ is een ambitieuze grootstedelijke popzaal met een landelijk bereik.

Geluidstechnicus

aantal uur in overleg

Het backstage team bestaat uit vier vaste technici (geluid/licht) die samen met de bandcrew zorg draagt voor een perfecte show. Per show of event voer je alle voorkomende technische werkzaamheden uit op geluidsgebied.

MEZZ zoekt kandidaten met ervaring als geluidstechnicus, sociaal, communicatief, teamplayer, gevoel voor humor, zelfstandig werken, weet wat improviseren is en stress bestendig.

Wat verwachten we van jou?

  • werkniveau mbo met specialistische scholing en/of ervaring
  • ervaring in geluidstechniek tijdens live optredens & dance events
  • ervaring met Soundcraft VI / A&H D-live / Midas Pro series is een pre

Salaris en aanstelling volgens cao Nederlandse Poppodia en -Festival. Uren in overleg.

Stuur je sollicitatie met cv en motivatie naar: Rik Peters directeur MEZZ, Rik@mezz.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.