Melkweg: Medewerker HR

De Melkweg in Amsterdam zoekt een Medewerker HR voor 24-28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 10-12-2023In de Melkweg vieren we pop- en undergroundcultuur. Bij onze concerten, clubnachten, films en exposities staan jong talent en de sterren van vandaag centraal. We geven graag alle ruimte voor jouw talent en identiteit. Achter de schermen, op het podium of tussen het publiek: je stapt hier veilig uit je comfortzone.

Wij zoeken voor de afdeling HR een

Medewerker HR

24-28 uur per week

HR ondersteunt, adviseert en begeleidt de verschillende bedrijfsonderdelen waardoor de taken zeer afwisselend zullen zijn. Van recruitment, verzuim, administratie, in- / door- / uitstroom, digitalisering, wet en regelgeving tot beleid. Als HR-medewerker zul je een sleutelrol vervullen in het ondersteunen en versterken van de Melkweg.

Je bent op een dagelijkse basis bezig met ondersteunende en administratieve werkzaamheden op het gebeid van de personeelsdossiers, contracten en verzuim. Je doet dit met precisie en aandacht voor detail. Daarnaast draag je bij aan het handhaven en up-to-date houden van ons beleid, wat ervoor zorgt dat de Melkweg een veilige en plezierige omgeving blijft voor iedereen.

Je werkt in deze rol nauw samen met onze HR-adviseur en buigt je over zaken zoals de ontwikkeling van medewerkers, beoordelingscyclus, sociale veiligheid en de werving en selectie. We willen wij jou graag meenemen in al onze HR-processen en zien jouw input graag tegemoet.

Wat neem je mee

  • Een relevante opleiding op mbo-niveau.
  • Je werkt zeer nauwkeurig en secuur.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent computervaardig en handig met Office365.

Wat krijg je van ons?
In de Melkweg komen subculturen samen. Onze drempel is laag, want deze plek is van iedereen. Bij ons ontmoet je jonge geesten die tegen de stroom in en dwars door hokjes heen gaan. Dat kan alleen als iedereen zich welkom voelt. Als we onze verschillen onderzoeken en vieren, om er een beter mens en fijnere plek van te worden. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, dat neem je mee naar waar we samen naartoe gaan! Wil jij met ons meebouwen? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren.

Als medewerker HR krijg jij een salaris in salarisschaal 5 van de cao VNPF (€ 2.281,51 – € 3.132,02).

Naast alle arbeidsvoorwaarden uit de cao VNPF, mag je als Melkwegmedewerker gratis naar concerten, clubnachten en voorstellingen!

Wil je ons team komen versterken als HR medewerker? Dan horen we graag voor 10 december 2023 van je!

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met naam via het algemene telefoonnummer van de Melkweg: 020-531 8181.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar heb je de motivatie om binnen no time te leren? Dan nodigen we je ook van harte uit te solliciteren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.