Marta & Kim: Bestuurslid

Marta & Kim in Rotterdam zoekt Bestuursleden voor 3 vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 10-12-2023Sinds 2016 werkt het Noors / Nederlands duo Marta & Kim samen aan voorstellingen op het snijvlak van circus en hedendaagse dans. Het samenbrengen van deze disciplines resulteerde in de afgelopen jaren in meerdere succesvolle voorstellingen: FASE, ENGEL, OUR ARMS GREW TOGETHER en ANOTHER MOMENT AGO.

De producties van Marta & Kim touren in Nederland en internationaal op dans en circus gerelateerde theaters en festivals. Vanuit het HBS gebouw in Rotterdam werken Marta & Kim aan bestaande en nieuwe producties.

Marta & Kim, het Noors / Nederlandse makers-duo bekend om hun diepgaande en roerende samensmelting van circus en dans, is op zoek naar enthousiaste bestuursleden voor hun nieuwe stichting die ze in het voorjaar van 2024 gaan oprichten. Als je geïnteresseerd bent in de grensverleggende wereld van hedendaagse dans en circus en wilt bijdragen aan een groeiend artistiek platform, dan zijn we op zoek naar jou!

Marta & Kim zoekt

Bestuursleden

3 vergaderingen per jaar

Wat zoeken wij?

  • We zijn op zoek naar een penningmeester, een voorzitter en een secretaris.
  • Actieve deelname aan oprichtingsvergaderingen.
  • Drie jaarlijkse vergaderingen bijwonen in Rotterdam.
  • Een diepe waardering voor de hedendaagse circus- en danscultuur.
  • Openheid voor een of twee termijnen van vier jaar.

Wie ben jij?
We zoeken teamspelers met diverse achtergronden, ervaringen of perspectieven. Kennis van circus en dans is een pre, maar wat het belangrijkste is, is jouw passie voor beweging, de crossover tussen circus en dans en je wens om de visie van Marta & Kim ondersteunen.

Vergoeding
Dit is een vrijwillige functie, met een onkostenvergoeding voor gerelateerde kosten. En natuurlijk vrijkaarten voor premières en belangrijke activiteiten.

Geïntrigeerd?
Stuur je cv en een korte motivatie naar martaandkim@gmail.com en vertel ons over je affiniteit met Marta & Kim en waarom je onderdeel wilt uitmaken van deze spannende nieuwe fase.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.