MAAK. Veenendaal: Cultuurcoach

MAAK. Veenendaal in Veenendaal zoekt een Cultuurcoach voor 16 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 08-12-2023MAAK. Veenendaal is de verbindende factor tussen verschillende kunst- en cultuurinstellingen in Veenendaal en biedt Veenendalers de mogelijkheid om zich op deze gebieden te ontplooien en te verrijken. Het bruisende team van MAAK. staat onder leiding van de Cultuurmakelaar en jouw directe collega’s zijn de jongeren Cultuurcoach, de projectmedewerker en de marketing- en communicatiemedewerker. Gezamenlijk geeft dit team uiting aan de Cultuurnota 2022-2023 Glans aan de Grift.

Cultuurcoach

16 tot 24 uur per week

In Veenendaal (circa 68.000 inwoners) streven we naar een volwaardig en divers kunst- en cultuuraanbod, waarbij alle bevolkingsgroepen zich in cultureel opzicht vertegenwoordigd voelen. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een Cultuurcoach met een sociaal hart die kwetsbare ouderen, mensen met een taalachterstand en/of afstand tot de arbeidsmarkt weet te inspireren en met elkaar weet te verbinden.

Wat doet de Cultuurcoach?
Je bent een ervaren culturele duizendpoot die kan bijdragen aan de uitvoering van de cultuurnota Glans aan de Grift en dan in het bijzonder aan de verhaallijnen Cultuur in de wijken en Iedereen doet mee.

Je signaleert waar cultuur een onderscheidende rol kan vervullen en maakt in samenspraak met de Cultuurmakelaar een vertaalslag van het gemeentelijk beleid naar een divers cultureel aanbod in de wijk. Om dit te bereiken heb je op structurele basis overleg met de Cultuurmakelaar en de welzijnsorganisaties van Veenendaal. Gezamenlijk breng je een meerjarig kunst- en cultuurprogramma tot stand, dat recht doet aan de ambities en de mogelijkheden van de inwoners van Veenendaal.

Jouw profiel

  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie-vaardigheden.
  • Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en ondernemend en je bent een echte teamspeler.
  • Je maakt makkelijk contact met de doelgroep en de betrokken organisaties en weet Veenendalers middels een kunst- en cultuuraanbod te inspireren en te activeren.
  • Door jouw kwaliteiten als netwerker beweeg jij je gemakkelijk in het professionele- en amateurwerkveld. Binding met Veenendaal is een pre, affiniteit met kunt en cultuur een must!

Wat bieden wij jou?
De functie betreft een aanstelling van gemiddeld 16 tot 24 uur per week. Je komt in dienst bij Stichting de Muzen Veenendaal, onder de vlag van MAAK. Veenendaal.

  • Salariëring en overige voorwaarden volgens de CAO Kunsteducatie, schaal 8 (€ 2.600,- tot € 4.100,- euro op basis van een 36-urige werkweek) van de cao Kunsteducatie, per 8 januari 2024.
  • De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op vervolg bij goed functioneren.
  • Extra’s: eindejaarsuitkering (5%) en korting op cursussen bij Stichting de Muzen Veenendaal.

Belangstelling?
Ben jij de gedreven Cultuurcoach die wij zoeken? Mail dan vóór 8 december 2023 jouw motivatiebrief, samen met jouw cv naar Nicoline Pouwer, Cultuurmakelaar in Veenendaal via cultuurmakelaar@maakveenendaal.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 15 en 18 december 2023.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.