M31 Foundation: Zakelijk Leider

M31 Foundation in Rotterdam zoekt een Zakelijk Leider voor circa 1 dag per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 22-12-2023M31 is opgezet door multidisciplinair regisseur en componist Robin Coops. M31 maakt muziek gedreven immersieve ervaringen waarbij de vorm wordt bepaald door de inhoud. Daarbij werken we met wisselende samenwerkingspartners en zoeken we naar de grenzen binnen/tussen de disciplines. De afgelopen 12 jaar heeft dit geleid tot een gevarieerd aantal multidisciplinaire en transmediale projecten waaronder de immersieve (VR) opera Orphée | l’Amour | Eurydice (in samenwerking met de Nationale Opera, Reisopera en Opera Zuid), de operavideowalk Deine Winterreise (i.s.m. OPERA2DAY) en de film SYNC (i.s.m. Cinedans). Momenteel werkt M31 aan de concertreeks in de Metaverse genaamd The Saga Of Sage, de muzikale AI graphic novel Exoplanets en de muziekfilm One Charming Night.

De projecten hebben altijd een sterke dialoog tussen tactiliteit en technologie. We bevinden ons vooral op de non-traditionele podia met installaties, VR metaverse podia en in de stad. Door daarbij verschillende perspectieven aan te bieden, hopen we onszelf en het publiek te blijven bevragen.

Wij zoeken een

Zakelijk Leider

circa 1 dag per week

Wie hopen wij in onze reis te mogen ontmoeten?

  • Wij ontmoeten je graag als je de ambitie hebt om verder te groeien in de rol van zakelijk leider. M31 heeft altijd meerdere projecten lopen, daarbij zal er altijd in gesprek worden gekeken naar waar de focus ligt. Wel verwachten wij dat je zelf goed prioriteiten kan stellen en initiatief neemt.
  • De focus zal eerst liggen op het project The Saga of Sage – The Missions, het beheren van de begroting, de betalingen, communicatie met het team onderhouden, maar tegelijkertijd het samen uitwerken van ons meerjaren subsidieplan.
  • We vragen je een avontuurlijke houding te hebben ten opzichte van muziek, verschillende disciplines en podia. Je hebt de wil om te verbinden, je denkt niet in hokjes en ziet de obstakels als uitdagingen. Ervaring is pre maar motivatie is key. Er kan altijd ondersteuning worden aangeboden vanuit M31 om te groeien.
  • Als je in omgeving Rotterdam woont is dat een pre maar geen noodzakelijkheid.

Wat bieden wij aan in deze reis?
Wij kijken ernaar uit om samen de uitdaging aan te gaan en deze innoverende reis samen voort te zetten. Omdat we zeker willen zijn dat het voor beide kanten goed aan voelt en klopt, beginnen we met een contract voor een half jaar. We gaan uit van zo’n één dag in de week. We doen dit met elkaar, dus ondanks dat we verwachten dat je zelf proactief handelt en je vooruit denkt, is er altijd dialoog mogelijk en sta je er dus nooit alleen voor.

Interesse?
Interesse om samen de sprong te wagen? Neem contact op voor overige vragen of stuur je cv en een korte motivatie op in jouw eigen vorm en lengte (tekst, video, vr ervaring of wat je ook bedenkt) zodat we een start hebben voor ons gesprek!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.