Koninklijk Concertgebouworkest: Medewerker Klantenservice en Verkoop

Het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam zoekt een Medewerker Klantenservice en Verkoop voor 36,25 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 05-12-2023Het Koninklijk Concertgebouworkest wordt wereldwijd gezien als een van de meest toonaangevende symfonieorkesten. Wij geven jaarlijks 125 concerten onder leiding van wereldberoemde dirigenten voor een enthousiast publiek op de belangrijkste podia in Nederland en ver daarbuiten. In ons werk gaan we voor topkwaliteit. Dit is te zien in al onze artistieke en zakelijke activiteiten, van communicatie tot evenementen. Hierdoor kan het orkest zich op wereldniveau als leidend orkest blijven presenteren. We zorgen ervoor dat onze medewerkers – 125 musici en 50 medewerkers op kantoor – hun werk met plezier uitvoeren.

De afdeling Marketing, Communicatie en Verkoop heeft als doel het merk Concertgebouworkest te versterken en de zaalbezetting en -omzet van de concerten te optimaliseren. De afdeling bestaat uit drie teams: klantenservice en verkoop, pr en marketing en content. Het team klantenservice en verkoop zet zich actief in om de loyaliteit van klanten te bevorderen, te zorgen dat de verkoop van onze concerten optimaal verloopt en is verantwoordelijk voor de verkoop van abonnementen.

Wegens vertrek van een collega zoeken wij een:

Medewerker Klantenservice & Verkoop

36,25 uur per week (1 fte)

Hoe ziet jouw functie eruit?
In deze functie verricht je CRM-, ticketing- en verkoopgerichte activiteiten. Je draagt bij aan een optimaal lopend verkoopproces van abonnementen en losse kaarten voor alle concerten in eigen beheer en ondersteunt bij verkoopactiviteiten en campagnes. Je beheert en optimaliseert ons klantenbestand. Je geeft uitvoering aan de klantenservice door het verlenen van kwalitatief hoogwaardige service aan de klanten van het orkest.

Wie ben jij?
Wij zoeken een collega met:

 • Mbo werk- en denkniveau.
 • Ervaring met klantenservice, verkoop, administratieve werkzaamheden en CRM.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Goede beheersing van de mondelinge en schriftelijke Engelse taal.
 • Je hebt affiniteit met klassieke muziek.
 • Je bent communicatief sterk, nauwkeurig en stressbestendig.
 • Je bent representatief, een teamspeler en in staat om prioriteiten te stellen.

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische functie bij de afdeling Marketing, Communicatie en Verkoop en hele fijne collega’s.
 • Als de samenwerking wederzijds goed bevalt, bestaat na één jaar de mogelijkheid tot een vast dienstverband.
 • Een salaris van minimaal € 2.498,– en maximaal € 3.380,– bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (100%) afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld.
 • Een plek in een organisatie waar veel ruimte is voor opleiding en coaching.
 • Een keer per week kun je samen met je collega’s yogalessen volgen en je kunt terecht bij onze fysiotherapeut.
 • Een mobiele telefoon, laptop, een thuiswerk- en reiskostenvergoeding.
 • Uiteraard is er ruimte om aanwezig te zijn bij onze concerten.

Hoe kun je reageren?
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Marieke Mulder (manager Klantenservice en Verkoop), telefoon 020-305 10 10. Je sollicitatie (motivatie en cv) kun je tot en met 5 december 2023 per e-mail sturen naar Carien Hietkamp (hoofd P&O), peno@concertgebouworkest.nl.

De gesprekken in de eerste sollicitatieronde zullen plaatsvinden op 11 en 12 december 2023 en de tweede sollicitatieronde is op 19 december 2023.

Het Koninklijk Concertgebouworkest geeft als symfonieorkest wereldwijd concerten. Wij willen midden in de maatschappij staan en een groot publiek bereiken. Dit wordt weerspiegeld in onze medewerkers. Daarom zien we jouw sollicitatie graag tegemoet, ongeacht je leeftijd, gender, functiebeperking, seksuele geaardheid, culturele, etnische of religieuze achtergrond.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.