Humanistisch Verbond: Campagne- en Communicatiespecialist

Humanistisch Verbond in Amsterdam zoekt een Campagne- en Communicatiespecialist voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geen


Ben jij een creatieve geest die zich thuis voelt in de wereld van campagnes en communicatie? Heb je ervaring met het bedenken en uitvoeren van opvallende en impactvolle campagnes? Dan zoeken wij jou!

Vrij denken, samen leven. Het Humanistisch Verbond maakt zich sterk voor een humane en rechtvaardige samenleving waarin iedereen gelijk wordt behandeld en vrij is het leven zelf vorm te geven. Wij inspireren met geestelijke zorg, cursussen, evenementen, en lezingen, en brengen humanistische thema’s op de maatschappelijke agenda. Onze organisatie groeit, en samen met onze 19 duizend leden geven we vorm aan het humanisme en dragen we bovenal ons steentje bij aan positieve veranderingen in de samenleving. Onze programma’s zijn volop in ontwikkeling, Lees hier over onze successen toen en nu

“Werken bij het Humanistisch Verbond is voor mij een droom die uitkomt. Want dat durven we te doen bij het HV: dromen. Van een mooier leven voor jou en mij. Van een mooiere samenleving. En dat niet alleen: we zetten het ook om in daden! We voeren actie voor een betere wereld. En daar draag ik rechtstreeks aan bij. Fantastisch toch!”
– Elif Stepman, senior communicatiespecialist en schrijver bij het HV.

Campagne- en Communicatiespecialist

32 tot 36 uur per week

Hoe ga je ons team versterken?
Als creatieve Campagne- en Communicatiespecialist bij het Humanistisch Verbond maak je deel uit van ons dynamische team, waarin jouw creativiteit een cruciale rol speelt. Wij geloven sterk in de kracht van vernieuwende ideeën om onze boodschap te verspreiden en verandering voor elkaar te krijgen. Jij bent een communicatieve allrounder die het leuk vindt om divers werk te doen: je kunt makkelijk schakelen tussen de rollen van projectleider, redacteur en campaigner. Voor de komende jaren hebben we grote ambities en die vragen om creatieve ideeën en daadkracht. Een uitgelezen kans voor een maatschappelijk betrokken creatieveling.

Jouw rol

  • Sta aan de creatieve wieg van nieuwe campagnes die het Humanistisch Verbond nog zichtbaarder maken. We zijn nieuwsgierig naar jouw innovatieve ideeën en hoe die ons verhaal vertellen, mensen uitdagen en aanzetten tot reflectie.
  • Leid inspirerende campagnes en acties, zoals de succesvolle 365REMINDERS Instagramcampagne tegen hokjesdenken. Hierbij moedigen we je aan om out-of-the-box te denken en je creativiteit de vrije loop te laten en de leiding te nemen.
  • Werk actief mee aan de ontwikkeling van onze basiscommunicatiekanalen, zoals de website, sociale media en nieuwsbrieven. Jouw frisse ideeën zijn van onschatbare waarde om ons bereik te vergroten en onze boodschap effectief over te brengen.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende functie voor 32-36 uur per week met mogelijkheden tot ontwikkeling. Maar bovenal veel creatieve vrijheid en eigenaarschap.
  • Werken in een klein en hecht team met een informele sfeer en grote maatschappelijke betrokkenheid.
  • Unieke locatie: een voormalige kerk aan het Ambonplein in Amsterdam, met uitzicht op de repetities van het Nederlands Filharmonisch Orkest.
  • Flexibele werkdagen, inclusief de mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Een competitief salaris in schaal 8 van CAO Zorg en Welzijn, afhankelijk van kennis en ervaring, met vakantietoeslag en dertiende maand.
  • Loopbaanbudget van € 1.250,- per jaar bij 36 uur.
  • Gratis deelname aan cursussen en lezingen van het Humanistisch Verbond.

Wil je solliciteren?
Stuur je motivatie en cv naar sollicitatie@humanistischverbond.nl met als titel ‘vacature communicatie’ t.a.v. Bas Vos, hoofd communicatie & campagne. Voor vragen kun je ook bij hem terecht via B.Vos@humanistischverbond.nl.

Bij het Humanistisch Verbond werken we aan een inclusieve en zo divers mogelijke organisatie. Niet alleen onze campagnes zijn gericht op diversiteit en inclusie, we willen ook dat onze medewerkers de wereld waarin wij leven weerspiegelen. Iedereen is dus welkom te solliciteren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.