Grey Men: Financieel Administrateur

Grey Men in Amsterdam zoekt een Financieel Administrateur voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenGrey Men is met afstand marktleider als tax & finance bureau in de Nederlandse media- en entertainmentwereld. Grey Men wordt beschouwd als hét leading full service business managementbureau voor de creatieve sector in Nederland (onder andere fiscaal-juridisch, financieel-strategisch en interim-management). Grey Men is opgericht in 2005 als afsplitsing van de Entertainment & Media Group van Ernst & Young Amsterdam, om de kloof tussen de grijze-consultancy wereld en de creative- en entertainmentindustrie te dichten. De onorthodoxe manier waarop financiële vraagstukken worden benaderd zit diep in het Grey Men DNA verweven.

Adviseurs en business managers bij Grey Men zijn meer dan fiscaaljurist, bedrijfseconoom of ‘financial controller’ en werken vanuit individuele deelexpertises -zoals muziek, TV, film, mode, events, M&A et cetera- direct voor, met of bij de meest relevante artiesten en entertainment bedrijven in Nederland. Naast up-to-date financiële kennis, onderscheidt Grey Men zich doordat medewerkers zeer specifieke branche- en netwerkkennis bezitten. Grey Men combineert strakke vakinhoudelijke richtlijnen met de marktgerichte, pragmatische aanpak die wordt verlangd in de creatieve industrie. Deze solide basis zorgt voor verregaande service- en dienstverlening die een ‘gewone’ boekhouder of accountant ruimschoots overstijgt.

Als Financieel Administrateur bij Grey Men ondersteun jij de cliëntmanagers binnen onze financiële praktijk. We werken voor de crème de la crème van de Nederlandse creatieve-, media- en entertainmentindustrie. Samen met een cliëntmanager ben je verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van onze cliënten. Denk hierbij aan DJ’s, rappers, acteurs, producers, modellen, schrijvers, filmmakers, evenementenorganisatoren, of kunstenaars. Zij kunnen rekenen op jouw administratieve kennis, betrouwbaarheid en integriteit.

Financieel Administrateur

40 uur per week

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit

  • Het verwerken en controleren van facturen;
  • Controleren op juistheid en volledigheid van een administratie;
  • Het voorbereiden van aangiften omzetbelasting en de jaarafsluiting.

Je bent een professionele administrateur die plezier beleeft aan het werken in teamverband. Je neemt verantwoordelijkheid en bent servicegericht. Werkervaring bij een accountants- of administratiekantoor is een pre. Verder beschik je over de volgende talenten:

  • Je vindt het leuk om (financiële) puzzels op te lossen;
  • Hebt goede kennis van boekhoudsystemen (iMuis / KING Software is een pre) en Excel;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.

Wij bieden jou een informele werkplek in Amsterdam bij een onorthodox tax-, finance- en business management advieskantoor dat bruist met enthousiaste collega’s. Ons kantoor is een soort labyrint van verschillende werkruimtes met elk een eigen muziekstijl. We vinden het belangrijk dat je met ons meegroeit. Daarom organiseren we regelmatig academies en lezingen, maar je mag ook altijd op zoek naar nieuwe vak- of industrie-kennis buiten de deur. De goed verzorgde lunches, kwartaalborrels en concerten, festivals en premières samen met leuke collega’s bezoeken vormen de kroon op je werk.

Nieuwsgierig naar Grey Men? Bekijk via onze website een interview met founder en CEO Bas Stork en lees het interview met COO Susan Zwijnenberg over wie wij zijn en hoe wij werken. En check vooral ook onze insta!

Bel of mail Charlotte Corstanje en binnen een week weet je of we rond de tafel gaan zitten.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.