DRU Industriepark: Marketingmanager

DRU Industriepark in Ulft zoekt een Marketingmanager voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenVroeger een ijzerfabriek, nu cultuurmakers. Een plek voor muziek, horeca, gastvrijheid, toerisme en creativiteit, waar mensen samenkomen en elkaar ontmoeten. DRU Industriepark in de gemeente Oude IJsselstreek is dé hotspot voor cultuur en innovatie in Oost-Nederland.

DRU Industriepark exploiteert een theater / filmhuis met 350 stoelen, een poppodium voor 600 bezoekers, een galerie, grand café Het Schaftlokaal, trouwlocatie het Ouhrlokaal en 12 zalen voor verhuur. Daarnaast vind je nog een bibliotheek, museum, VVV, muziekschool, radio-omroep en onderwijslocatie.

Geen dag is hetzelfde op onze prachtige industriële locatie in het landschap van de Achterhoek. Jaarlijks laten zo’n 400 duizend gasten en bezoekers zich inspireren. Samen doen wij er alles aan om ze een geweldige ervaring te geven.

Kom erbij en reken op uitdagend werk. We stimuleren je om jouw talent verder te brengen. Daarvoor krijg je alle ruimte. Onze bedrijfscultuur mag er zijn. Open, kleurrijk, respectvol en recht voor z’n raap. Je bent vanaf dag één onderdeel van ons team. We omarmen verschillen en gaan voor diversiteit. Jij bent welkom.

Marketingmanager

medior of senior

24 tot 32 uur per week

DRU Industriepark is een ongekend prachtige, levendige en gastvrije locatie. Een historisch fabrieksterrein in een eigentijdse setting. Bomvol cultuur, kunst, muziek, theater, film, toerisme en gastronomie. Bemind, maar nog te onbekend.
Daar ga jij verandering in brengen. Zodat iedereen ons straks kent als hét levendige centrum van De Achterhoek. De leukste werkgever van de regio. Waar je altijd wordt verrast. ‘De Westergasfabriek’, maar dan van het Oosten.

Kortom, we zoeken een marketingmanager (v/x/m) die verbindend richting geeft. Die eenheid en identiteit schept in wat nu een bonte verzameling activiteiten is. Die DRU Industriepark een duidelijk gezicht geeft, lijn brengt in onze marketingactiviteiten en ons stevig op de kaart zet.

Dit ga je doen

 • Je vak breed uitoefenen in een veelzijdige organisatie.
 • Ons merk laden en een strakke regie voeren op de huisstijl.
 • Overal verbeteracties starten, monitoren, bijsturen tot ze de beoogde resultaten brengen en de marketingmachine geolied loopt.
 • Een nieuwe online strategie ontwikkelen en implementeren.
 • Anderen meekrijgen in jouw visie.
 • Jezelf razendsnel ontwikkelen in een uitdagende functie.

Pluspunt: ondernemerschap
Als marketingmanager bij DRU Industriepark ben je eindverantwoordelijk. Jij gaat als een echte ondernemer aan de slag. Dus ga je slim nadenken, adviseren en anderen enthousiasmeren. We verwelkomen jou in ons managementteam.

Dit krijg je

 • Veel vrijheid van werken op een plek waar altijd wat gebeurt.
 • De ruimte om flexibel / hybride te werken, wij willen dat jij een goede balans vindt tussen je werk en privéleven.
 • Kleurrijke collega’s die zichzelf durven zijn.
 • Een salaris in schaal 9 van de cao Nederlandse Podia.
 • Een opleidingsbudget in je vakgebied maar ook daarbuiten. Wil jij bijvoorbeeld je projectmanagementvaardigheden verder ontwikkelen? Dat kan.
 • Gratis toegang tot voorstellingen en concerten.

Dit heb jij in huis

 • Een relevant wo-diploma.
 • Vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Jij bent welkom
We verwelkomen zeker ook mensen met een arbeidsbeperking, graag zelfs. Wij creëren een passende werkplek voor jou.

Ontdek onze cultuur
In de voormalige DRU ijzergieterij vind je nu een wereld aan cultuur, creativiteit, toerisme en gastvrijheid. Met feest- en congreslocaties, en ons eigen theater, poppodium, filmhuis en grand café. Ook onze bedrijfscultuur mag er zijn. Open, kleurrijk, respectvol en recht voor z’n raap.

Interesse?
Denk jij ‘YES!!!’ na het lezen van deze vacature? Stuur je cv en motivatie naar Gerk van der Wal via werkenbij@dru-industriepark.nl.

Inlichtingen
Heb je vragen of wil je eerst een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Dan bel je Gerk op 06 48 51 28 26.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.