DRU Industriepark: Business Controller

DRU Industriepark in Ulft zoekt een Business Controller voor 24 tot 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenBen jij een financial (V/X/M) en verlang je naar een andere werkplek dan onder een systeemplafond en tussen mensen in mantelpak en driedelig grijs? Kom dan in onze creatieve en culturele omgeving.

Vroeger een ijzerfabriek, nu cultuurmakers. Een plek voor muziek, horeca, gastvrijheid, toerisme en creativiteit, waar mensen samenkomen en elkaar ontmoeten. DRU Industriepark in de gemeente Oude IJsselstreek is dé hotspot voor cultuur en innovatie in Oost-Nederland.

DRU Industriepark exploiteert een theater / filmhuis met 350 stoelen, een poppodium voor 600 bezoekers, een galerie, grand café Het Schaftlokaal, trouwlocatie het Ouhrlokaal en 12 zalen voor verhuur. Daarnaast vind je nog een bibliotheek, museum, VVV, muziekschool, radio-omroep en onderwijslocatie.

Geen dag is hetzelfde op onze prachtige industriële locatie in het landschap van de Achterhoek. Jaarlijks laten zo’n 400 duizend gasten en bezoekers zich inspireren. Samen doen wij er alles aan om ze een geweldige ervaring te geven.

Kom erbij en reken op uitdagend werk. We stimuleren je om jouw talent verder te brengen. Daarvoor krijg je alle ruimte. Onze bedrijfscultuur mag er zijn. Open, kleurrijk, respectvol en recht voor z’n raap. Je bent vanaf dag één onderdeel van ons team. We omarmen verschillen en gaan voor diversiteit. Jij bent welkom.

Business Controller

24 tot 38 uur per week

Jij gaat als een echte ondernemer aan de slag: onze financiële huishouding stroomlijnen en digitaliseren. Dus ga je slim nadenken, adviseren en anderen enthousiasmeren. Hiervoor krijg je alle ondersteuning en vrijheid.

Dus kartrekker, kom erbij! Wij verwelkomen jou in ons managementteam.

Dit ga je doen

 • Je vak breed uitoefenen bij een organisatie met verschillende geldstromen, waaronder vastgoedverhuur, culturele en commerciële evenementen en subsidies.
 • Ons slimmer laten werken door te automatiseren.
 • Anderen meekrijgen in jouw missie.
 • Heel snel veel leren en een serieuze positie krijgen.

Pluspunt: kickstart je carrière
Je eerste jaar bij DRU Industriepark werk je onder de vleugels van onze financiële goeroe: de ervaren voormalig registeraccountant Lucas. Hij kijkt ernaar uit om jou te mentoren. En als Lucas volgend jaar met pensioen gaat, neem jij de toko definitief over.

Dit krijg je

 • Veel vrijheid van werken op een plek die elke dag anders is en waar altijd wat gebeurt.
 • De ruimte om flexibel / hybride te werken, wij willen dat jij een goede balans vindt tussen je werk en privéleven.
 • Kleurrijke collega’s die zichzelf durven zijn.
 • Een salaris in schaal 8 van de cao Nederlandse Podia.
 • Een opleidingsbudget in je vakgebied maar ook daarbuiten. Wil jij bijvoorbeeld je social skills verder ontwikkelen? Dat kan.
 • Gratis toegang tot voorstellingen en concerten.

Dit heb jij in huis

 • Een hbo-diploma in financiële richting.
 • Minimaal een jaar relevante werkervaring.

Jij bent welkom
We verwelkomen zeker ook mensen met een arbeidsbeperking, graag zelfs. Wij creëren een passende werkplek voor jou.

Ontdek onze cultuur
In de voormalige DRU ijzergieterij vind je nu een wereld aan cultuur, creativiteit, toerisme en gastvrijheid. Met feest- en congreslocaties, en ons eigen theater, poppodium, filmhuis en grand café. Ook onze bedrijfscultuur mag er zijn. Open, kleurrijk, respectvol en recht voor z’n raap.

Interesse?
Denk jij ‘YES!!!’ na het lezen van deze vacature? Stuur je cv en motivatie, naar Gerk van der Wal via werkenbij@dru-industriepark.nl.

Inlichtingen
Heb je vragen of wil je eerst een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Dan bel je Gerk op 06 48 51 28 26.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.