de Doelen: Programmeur / Producent Educatie

De Doelen in Rotterdam zoekt een Programmeur / Producent Educatie, Kids en Jongeren voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 04-12-2023De Doelen is aan het veranderen. Niet in de kern als concert- en congresgebouw, maar we gaan juist méér zijn dan dat; een plek waar iedere Rotterdammer of bezoeker van buiten Rotterdam dagelijks wil zijn voor inspiratie, ontspanning, en ontwikkeling op het hoogste niveau. We zullen in dit nieuwe tijdsgewricht alle mogelijkheden exploreren om synergie te creëren met partners, zowel creatief als zakelijk.

We gaan van een faciliterend bedrijf naar een initiërend bedrijf met een grote sociale maatschappelijke betrokkenheid. Waar culturele en zakelijke partners elkaar kunnen vinden, maar waar het ook logisch is dat deze samen komen en elkaar versterken. Naast de concertzalen met hun programma’s denken we aan functies als een Studio voor media en hybride congressen, Radio en TV opnames (onderwijs, lokaal en nationaal), een opname studio voor bandjes en een extra stazaal voor pop, jazz & beyond.

Voor de afdeling programmering zijn wij op zoek naar een

Programmeur / Producent Educatie, Kids en Jongeren

36 uur per week

Dit is wat je gaat doen
Je maakt onderdeel uit van de afdeling Programma. Deze richt zich op het samenstellen en ontwikkelen van eigen programmering van de Doelen en de programmering in samenwerking met verschillende culturele partners. De Doelen werkt hard aan een transitie naar een inclusieve programmering die een diversiteit aan professionele artiesten en kunstenaars omvat en gericht is op diverse Rotterdamse en landelijke doelgroepen.

Als Programmeur / Producent Educatie Kids en Jongeren voel je de urgentie en intrinsieke motivatie om de programmering op deze terreinen naar een next level te brengen. Jij ontwikkelt de Educatie-, Kids- en Jongerenprogrammering. Dit doe je in nauwe afstemming met het programmateam en externe partners. Je werkt nauw samen met collega’s van onder andere marketing en productie. Je bewaakt en beheert het programmeringsbudget en draagt zorg voor een goede (financiële) afwikkeling van de activiteiten.

Als Programmeur / Producent Educatie, Kids en Jongeren

 • Programmeer en produceer je de Educatie-, Kids- en Jongerenprogrammering, in nauwe afstemming met het programmateam en mogelijke externe partners.
 • Werk je nauw samen met collega’s van onder andere  marketing en techniek.
 • Bewaak en beheer je het programmeringsbudget en draag je zorg voor een goede (financiële) afwikkeling van de activiteiten.

Jij…

 • Hebt ervaring met het programmeren en produceren van educatie-, kids- en jongerenprogrammering.
 • Hebt een relevant netwerk op dit gebied in Rotterdam.
 • Hebt een kunsten brede affiniteit, die verder gaat dan alleen muziek.
 • Bent op hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet wat er gaande is in je vakgebied.
 • Denkt vooruit, bent innovatief en proactief, en je deelt jouw ideeën graag.
 • Bent een netwerker en een teamspeler pur sang met een fijne, open en toegankelijke persoonlijkheid.
 • Bent stressbestendig en oplossingsgericht.
 • Je bent kwaliteitsgericht, flexibel denkend, accuraat.
 • Je bent efficiënt en gepassioneerd in je werk(wijze).
 • Je bent ook beschikbaar op avonden en in het weekend.

Het aanbod
De volgende voorwaarden kun je verwachten:

 • Inschaling volgens cao Nederlandse Podia.
 • 8% vakantiegeld.
 • Eindejaaruitkering.
 • Een collectieve pensioenregeling (ABP).
 • Keuze uit deelname aan collectieve verzekeringen.
 • Volop kansen en mogelijkheden om je binnen het culturele icoon van Rotterdam te ontwikkelen.

Interesse?
Een gemotiveerde schriftelijke reactie met curriculum vitae kun je tot 4 december 2023 richten aan: vacature@dedoelen.nl. Je mag ook altijd even bellen met Sophie Zurhaar, HR-adviseur, via 010 217 79 77.

De Doelen streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, een afspiegeling van de stad Rotterdam en hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, genders en leeftijdscategorieën.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.