Chassé Theater: Medior CRM en E-mailmarketeer

Het Chassé Theater in Breda zoekt een Medior CRM en E-mailmarketeer voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants een van de grootste podia van ons land. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!

Het Chassé Theater heeft zo’n 115 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers. Zij werken aan een enorme diversiteit van activiteiten. Wij bieden een brede programmering van artistieke film tot commercieel vermaak, van jong (Bredaas) talent tot gearriveerde internationale makers. Onze theaterprogrammering loopt uiteen waarbij alle genres zijn vertegenwoordigd van toneel, dans, klassiek tot aan musical en lichte muziek. Een rijk pallet aan artiesten bespeelt onze podia, in de zalen is het publiek al even breed en divers.

Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. De activiteiten van de personeelsvereniging zijn goedbezocht en de ideale gelegenheid om jouw collega’s weer op een heel andere manier te ontmoeten.

Medior CRM en E-mailmarketeer

32 uur per week

Hoe draagt een CRM en e-mailmarketeer bij aan onze missie?
Als CRM en e-mailmarketeer zet je bezoekersgedrag om in kansen! Met een gestructureerde aanpak biedt jij creatieve oplossingen voor het bereiken van onze bezoekers. Daarmee plan, coördineer, test en verstuur je e-mailcampagnes en nieuwsbrieven naar geselecteerde doelgroepen en segmenten.

De segmentatie van deze groepen weet jij zelf in kaart te brengen. Je onderzoekt graag wat de behoefte van onze bezoekers zijn en maakt daar passende e-mailcampagnes en nieuwsbrieven voor. Zo weet jij bijvoorbeeld inactieve bezoekers te benaderen met creatieve reactivatie-campagnes. Of kom je tot de conclusie dat bepaalde bezoekers juist een offline magazine willen hebben. Deze selectie weet je dan ook weer over te brengen naar de theatermarketeers. Jouw werk draagt bij aan een verhoogde loyaliteit, tevredenheid én betrokkenheid van onze bezoekers bij het Chassé Theater.

Dit alles doe je in een team van zeven enthousiaste collega marketeers waarbij iedereen zijn taken en verantwoordelijkheden heeft.

Chassé Theater: jouw nieuwe werkgever?
Je komt terecht in een gezellig en veelzijdig team van collega’s waar resultaat en werkplezier hand in hand gaan. Maar dat is niet alles:

 • Je krijgt bij ons een bruto salaris conform de cao Nederlandse Podia,
  schaal 6 (maximaal € 3.500,- per maand bij een fulltime dienstverband).
 • Je mag samen met iemand gratis naar theater- en filmvoorstellingen.
 • Een contract voor 32 uur per week. Maak je meer uren? Dan krijg je die als vrije tijd terug.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer bij een reisafstand vanaf 10 kilometer.

De ideale e-mailmarketeer brengt mee

 • Een hbo-werk- en -denkniveau.
 • Je hebt ervaring als marketeer en specifiek als CRM en/of e-mailmarketeer.
 • Zowel datagedreven als creatief in het bedenken van goed converterende campagnes en content.
 • Je bent verantwoordelijk voor profielverrijking, betrouwbaarheid en toename van onze database. Daarbij is de AVG-regelgeving een vanzelfsprekendheid.
 • Kennis van DeployTeq of een ander ESP zoals Copernica of Spotler is een absolute pre.
 • Design ervaring of kennis van HTML is absoluut geen must, maar benoem het vooral als dat ook tot je vaardigheden behoort.
 • En natuurlijk koek voor in de koektrommel.

Interesse?
Stuur dan nu jouw sollicitatie naar pz@chasse.nl. Deze vacature heeft geen vaste vervaldatum en sluit wanneer wij de juiste kandidaat gevonden hebben.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-5303188 of stuur een e-mail naar pz@chasse.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.