Balance’th: Theaterdocent

Balance’th in Oud-Beijerland zoekt een Theaterdocent voor 3,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenDans, theater en musicalschool Balance’th bestaat inmiddels 25 jaar en hebben 550 leden. We bieden verschillende lessen aan voor iedereen tussen de 2,5 en 75 jaar.

Groot, klein, dik, dun, goed of beter? Iedereen is welkom.

Wij zoeken voor onze theaterafdeling per direct een

Theaterdocent

3,5 uur per week (vrijdagavond)

Op vrijdagavond hebben wij 3 theatergroepen in verschillende leeftijdscategorieƫn.

Wij zoeken een enthousiaste theaterdocent op de vrijdagavond van 18.00 tot 21.30 uur. Iemand die met passie leuke stukken neer wil zetten. Die ze wil laten groeien en zowel kleine als grote theaterstukken wil neerzetten. Ook een docent in opleiding of met nog niet zoveel ervaring is bij ons van harte welkom.

Het salaris is te bespreken , ligt aan leeftijd en ervaring. Reiskosten worden vergoed.

Heb jij passie voor theater, dan zoeken we jou!!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.