Trias: Docent Muziek (AMV)

Trias in Rijswijk zoekt een Docent Muziek (AMV) voor 4-8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenBij Trias kan iedereen zijn of haar creatieve talent ontplooien in muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media. Dat doet Trias door het organiseren van cursussen, workshops, vakantieactiviteiten en evenementen in de vrije tijd en door het aanbieden van kunsteducatie in het onderwijs. Trias richt zich met haar programma op inwoners van Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Wij zoeken voor de afdeling onderwijs per direct een

Docent Muziek (AMV)

4-8 uur per week

Trias in het onderwijs
Trias werkt voor meerdere scholen in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg aan korte muziekprojecten, lessenreeksen en doorlopende leerlijnen muziek. De vakdocenten werken met kinderen van alle leerjaren. Lessen worden meestal gegeven aan volledige klassen, maar er zijn ook lessenseries voor halve klassen. Samen met een coördinator van Trias worden de vraag en de wensen van een school in kaart gebracht. Vervolgens heb jij als vakdocent de vrijheid om de lessen inhoudelijk vorm te geven. In de komende jaren zal Trias in samenwerking met haar docenten en de scholen de leerlijn muziek verder ontwikkelen en verankeren op de scholen. De muziekdocent kan actief meewerken aan deze ontwikkeling.

Wat vragen wij?

  • Een HBO-opleiding tot vakdocent muziek;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het primair onderwijs;
  • Woonachtig in Zuid-Holland of omstreken.

Wat zoeken wij in een docent algemene muzikale vorming in het onderwijs?
Als muziekdocent in het onderwijs:

  • Kom je in aanraking met verschillende werkomgevingen, derhalve heb je het vermogen om je als persoon flexibel en oplossingsgericht op te stellen;
  • Je hebt ervaring in het lesgeven aan grote groepen en past je aan naar de leerbehoeftes van de leerlingen;
  • Je overziet de groep als geheel goed en beschikt over een rijke toolbox aan vaardigheden om leerlingen te motiveren en bij de les te betrekken;
  • Met een actieve en positieve uitstraling ben je de kartrekker en aanjager om leerlingen te enthousiasmeren voor het vak muziek;
  • Je bent accuraat daar waar het om inhoudelijke werkafspraken gaat en stipt in werktijden;
  • Je bent in staat om zelf inhoudelijk gevarieerde lessen met diverse werkvormen te bedenken, eventueel aansluitend op school-specifieke thema’s.

Wat bieden wij?
Een leuk en enthousiast team. Trias biedt docenten mogelijkheden voor ontwikkeling en coaching, in de vorm van bijeenkomsten, trainingen, maar ook persoonlijke trajecten. De functie wordt als ZZP’er vervuld. Het tarief is €45 per lesuur (45-60 minuten) of €27,50 voor lessen van 30 minuten. Reiskosten worden vergoed. De vacature zou in de eerste instantie betrekking hebben op het lesgeven op basisscholen, maar er kunnen in de toekomst ook mogelijkheden zijn in het voortgezet onderwijs en/of het speciaal basisonderwijs. Afhankelijk van beschikbaarheid, ervaring en wens van de docent maken we afspraken over de invulling van de taken en uren. Alle taken kunnen door één docent worden ingevuld of zo nodig door meerdere docenten.

Ga voor meer informatie over Trias naar www.stichting-trias.nl. Vragen over de vacature? Neem contact op met Vanessa Brockotter via onderwijs@stichting-trias.nl of 0611425082.

Solliciteer direct door je motivatie en CV te sturen naar onderwijs@stichting-trias.nl, o.v.v. docent muziek.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.