Tonality Music: Bestuurslid / Secretaris

Tonality Music in Den Haag zoekt een Bestuurslid / Secretaris voor 3 vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geenTonality Music produceert de projecten van jazzmusici Rembrandt Frerichs, Tony Overwater en Vinsent Planjer. Gedreven door een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar al het moois in de wereld richt het Tonality-team zich op drie artistieke pijlers: de geïmproviseerde jazz, de grensgebieden van de klassieke en oude muziek en kunstmuziek uit het Midden-Oosten.

Voorname artiesten en groepen uit de Tonality-familie zijn het bekende Rembrandt trio, toonaangevende samenwerkingen met onder andere Kayhan Kalhor, Erdal Erzincan en Mohammad Motamedi en projecten met nieuwe gecomponeerde muziek. Tonality is hiermee een vaste waarde in het Nederlandse muziekleven. Alle projecten en groepen bij elkaar verzorgen 60-70 concerten per jaar in Nederland en ver daarbuiten, waarbij jaarlijks zo’n 100 professionals uit de culturele sector betrokken zijn. Momenteel ontvangt stichting Tonality meerjarige productiesubsidie van het Fonds Podiumkunsten.

Wij zoeken een

Bestuurslid / Secretaris

3 vergaderingen per jaar

Het huidige bestuur bestaat uit drie leden. De dagelijkse leiding van Tonality is in handen van de musici (Frerichs, Overwater en Planjer) en bestuur functioneert vooral als klankbord en toezichthouder. Wegens het einde van de zittingstermijn van de secretaris komt deze functie vrij. Het is belangrijk dat onze nieuwe secretaris sterke affiniteit heeft met de culturele sector, of daar werkzaam in is (geweest). Bestuurlijke ervaring strekt tot aanbeveling, een relevant netwerk is beslist een pre. Notuleren van vergaderingen en waar nodig bijdragen aan bijvoorbeeld het formuleren van subsidie-aanvragen behoren tot het secretarieel bestuurswerk. Beheer van het archief, correspondentie en overige praktische zaken worden uitgevoerd door de musici. De vergaderingen vinden plaats op wisselende locaties, in onderling overleg.

Tonality staat voor het maken van avontuurlijke en innovatieve muziek. Wij zetten ons in voor een waarachtige interculturele dialoog door middel van muziek. Wil jij daar met je kennis, ervaring en netwerk een bijdrage aan leveren? Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.