STRP: Productie-Assistent (Stage) 

STRP in Eindhoven zoekt een Productie-Assistent (Stage) voor 16-40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 11-12-2023


STRP is een van de grootste indoor festivals in Europa op het gebied van technologie en kunst. STRP wil een open, doorlopende en kritische dialoog opzetten tussen mens, technologie, samenleving en toekomst. STRP initieert, produceert en presenteert vernieuwende kunst en visies waarbij creatieve technologie een grote rol speelt, voor een internationaal en nieuwsgierig publiek. STRP Festival vindt plaats van 11 tot en met 14 april 2024.

Voor STRP Festival 2024 zoekt STRP een productie-assistent (stage).

Productie-Assistent (Stage)

16-40 uur per week

Stage assistent productie STRP Festival
Voor STRP Festival 2024 loop jij stage op de afdeling productie. Je ondersteunt binnen deze afdeling de siteproductie, artistproductie, beheersproductie en / of crew coördinatie. Tijdens de stage krijg je een aantal grote projecten waarin jij je kunt vastbijten maar ook diverse kleine taken.

Het gaat om een meewerkstage met een start eind 2023 of begin 2024 voor ongeveer 5 maanden. Een andere beginperiode en duur zijn bespreekbaar.

Overige informatie
Wij vragen een enthousiaste en zelfstandig werkende stagiair met passie voor festivals, cultuur en evenementen. Bij voorkeur woonachtig te Eindhoven. Wij bieden een stageplek in een open en dynamische organisatie. Je krijgt goede begeleiding maar er is ook ruimte voor eigen initiatief.

STRP biedt:

  • Werken bij een internationaal georiënteerde en in de stad verankerde festivalorganisatie;
  • Een inspirerende plek in Eindhoven;
  • Een zelfstandige stage met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Een divers takenpakket met de mogelijkheid zelfstandig (deel)projecten op te zetten;
  • Goede begeleiding;
  • Uitbreiding van je netwerk;
  • Een stagevergoeding van € 250 bij een 40-urige werkweek, bij een kortere werkweek naar rato.

Diversiteit en inclusie
STRP hecht waarde aan een diverse, inclusieve organisatie. We nodigen iedereen die enthousiast wordt van de taakomschrijving van harte uit te solliciteren, ongeacht achtergrond, voorkeuren of overtuigingen.

Solliciteren
Mail een korte motivatiebrief en cv naar vacatures@strp.nl. Sluitingsdatum is 11 december, indien je eerder solliciteert zullen we waar mogelijk je reactie direct in behandeling nemen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.