Parkvilla: Vakdocent Dans – Jazz

Parkvilla in Alphen aan den Rijn zoekt een Vakdocent Dans – Jazz voor minimaal 3,5 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenCultuurcentrum Parkvilla is een inspirerende en toegankelijke ontmoetingsplaats in een prachtig monumentaal pand. Een plek waar iedereen kan genieten van cultuur en waar talenten worden gestimuleerd en ontwikkeld. Dit doen we door een breed pakket aan culturele activiteiten aan te bieden. Wij organiseren film- en theatervoorstellingen, cursussen, schoolprojecten, CmK-trajecten, evenementen en festivals in Alphen aan den Rijn en de regio.

Parkvilla is z.s.m. op zoek naar

Vakdocent Dans – Jazz

Maandagavond tussen 18.00 en 21.30 uur (minimaal 3,5 uur per week)

Deel jij graag je eigen creatieve talent en kennis met enthousiaste mensen? Ben jij goed in Jazz? Wil jij lesgeven aan jongeren en volwassenen. Dan is Parkvilla op zoek naar jou!

Over de functie
Als docent maak je deel uit van de afdeling Cultuureducatie en – participatie, die bestaat uit een enthousiast en vakbekwaam docententeam. Dit team verzorgt zowel lessen en cursussen binnen het vrijetijdsonderwijs, projecten op basis- en middelbare scholen en projecten met de cultuurcoaches in de gemeente Alphen aan den Rijn. De huidige uren zijn ter vervanging van een zwangerschap, maar meer is mogelijk.

Verantwoordelijkheden:

  • Je verzorgt drie lessen Jazz, twee groepen gevorderd en een groep beginners;
  • I.v.m. de ambities om meer dans aanbod te creëren bestaat de mogelijkheid om op andere dagen ook cursusaanbod te bieden.

Kennis en vaardigheden:

  • Je hebt een opleiding dans aan een academie, vakdocentenopleiding aan een HBO of anders andere aantoonbare, relevante ervaring als docent;
  • Je beheerst diverse stijlen binnen de Jazz. Cursisten hebben ervaring met variërende stijlen jazz als fusion, street/jazz, show/jazz;
  • Je hebt ervaring met het lesgeven aan beginnende en gevorderde cursisten aan tieners en volwassenen.

Wij bieden
Een leuke baan in een dynamische, prettige werkomgeving tegen een marktconforme beloning conform de CAO kunsteducatie. De overeenkomst is op freelance basis. Aanvangsdatum: z.s.m.

Inlichtingen over de vacature: cursussen@parkvilla.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.