Nieuwe Veste: Technicus

Nieuwe Veste in Breda zoekt een Technicus voor een wisselend aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenNieuwe Veste heeft als ambitie dat alle inwoners van Breda hun taalvaardigheden kunnen ontwikkelen, dat ieder kind kennismaakt met kunst en cultuur, dat alle jongeren hun creatieve en kunstzinnige vaardigheden kunnen inzetten om hun blik op de wereld te verbreden en dat alle volwassenen een bijdrage kunnen leveren aan het culturele klimaat van de stad.

Bij Nieuwe Veste hebben we veel activiteiten en evenementen waarbij specialistische technische kennis nodig is. Ben jij veelzijdig, technisch, enthousiast en flexibel? Dan zoeken wij jou. Krijg jij energie van het uitvoeren van technische werkzaamheden? En ben je op onregelmatige tijden beschikbaar? Kom dan bij ons werken als Technicus op zzp-basis.

Technicus

wisselend aantal uur

Als allround technicus op oproepbasis (zzp) speel jij een belangrijke rol in onze organisatie. Je krijgt de kans om je passie voor kunst en cultuur te combineren met je technische vaardigheden, en daarmee bij te dragen aan de realisatie van inspirerende evenementen en projecten.

Van jou verwachten we dat je

  • Kennis hebt van licht- en geluidtechniek.
  • Affiniteit hebt met de kunst- en cultuursector.
  • Flexibel bent en beschikbaar bent in de avonden en weekenden.
  • Jouw technische vaardigheden met ons wilt delen.
  • Bij voorkeur in Breda of omgeving woonachtig bent.
  • Stressbestendig bent en mee kunt denken met de klant.

Nieuwe Veste nodigt iedereen uit om kennis te maken en mee te doen met taal, creativiteit en kunst. Daarin gunnen wij iedereen gelijke kansen. Dat geldt ook voor ons aannamebeleid. Wij kijken naar kennis, vaardigheden, de unieke persoonlijkheid en inzetbaarheid zodat talenten worden ingezet in het werk.

Van ons kun je verwachten dat je terecht komt in een bruisende organisatie. We nemen je als zzp’er op in ons groeiende technische team. Het tarief bedraagt € 34,50 per uur.

Heb je vragen over deze vacature of functie? Neem dan contact op met Eva de Hoog e.de.hoog@nieuweveste.nl of bel naar Nieuwe Veste, tel. 06-169 803 40. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en cv naar e.de.hoog@nieuweveste.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.