Na de Oorlog: Coördinator

Na de Oorlog in Nederland zoekt een Coördinator voor 10 tot 12 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: 31-12-2023Na de Oorlog leidt de naoorlogse generatie gastsprekers op met een familieverhaal over WO2 en bemiddelt hen naar scholen en openbare instellingen. Een gastles bestaat uit een verhaal en een nagesprek, waarin een link wordt gelegd naar de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Gastsprekers worden begeleid door een schrijver en een theatercoach. In 2023 geven wij ruim 1100 gastlessen door heel Nederland.

Wij zoeken per 4 januari 2024 een

Coördinator

Werken vanuit huis
10 tot 12 uur per week

die bereid is om de aanvragen van scholen te behandelen en te regelen. Je hebt ongeveer tien gastsprekers onder je hoede. Samen met vijf collega coördinatoren zorg je dat een gastspreker op de juiste school, datum en tijd staat. Je werkt vanuit huis.

Functie-eisen

  • Je hebt affiniteit met de Tweede Wereldoorlog.
  • Je hebt affiniteit met onderwijs.
  • Je houdt van organiseren.
  • Je bent vaardig in ict.
  • Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als ook in teamverband te werken vanuit huis.

Wij bieden

  • Maximale vrijwilligersvergoeding van € 1.900,- per jaar.
  • Begeleiding en enthousiaste vrijwilligers.

Reageren
Graag een korte motivatie mailen naar info@nadeoorlog.nl.

Inlichtingen
Voor meer informatie bellen naar 0852500281.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.