Kunstlinie: Accountmanager Zakelijke Markt

Kunstlinie in Almere zoekt een Accountmanager Zakelijke Markt voor 24 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenKunstlinie is een stadscultuurhuis dat een ontmoetingsplaats is waar mensen samen kunnen genieten van theater, beeldende kunst, architectuur, workshops, eten en drinken. Ons iconische gebouw staat pal aan het Weerwater, in het centrum van Almere Stad en wordt jaarlijks door zo’n 200.000 cultuurliefhebbers bezocht.

Kunstlinie kent drie domeinen:

 • Podium – toneel, cabaret, muziek, dans voorstellingen en co-creatie projecten: met workshops, masterclasses en discussiepanels op het gebied van theater, muziek, dans en toneel.
 • Kunsthal – tentoonstellingen, inspirerende presentaties en co-creatie projecten: met workshops, masterclasses, voorstellingen en discussiepanels op het gebied van beeldende kunst, sociaal-maatschappelijke issues, architectuur, stedenbouw en landschap.
 • Stadsforum – interactief programma, gericht op ontmoeting, verbinding en discours en ruime aandacht voor niet-gecanoniseerde kunst: met culturele evenementen, festivals, horeca-faciliteiten en excursies over beeldende kunst, architectuur, stedenbouw en landschap.

Onze organisatie bouwt mee aan een creatieve samenleving in Almere door de inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze het brede spectrum van kunst en cultuur te laten beleven.

Binnen Kunstlinie verbinden we de diverse onderdelen met elkaar en zoeken voortdurend naar de onderlinge synergie. Hierdoor zijn we in staat nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Kunstlinie moedigt kinderen én volwassen aan hun drijfveren te ontdekken en op eigen veerkracht te durven vertrouwen. Onze missie is inclusief: we gunnen ieder mens, jong of oud, de ervaring dat je ertoe doet en dat je gezien en gehoord wordt zoals je bent. Daarnaast doet ons inspirerende gebouw dienst als unieke evenementen locatie voor zowel culturele als commerciële partijen die bij ons voorstellingen, presentaties, bijeenkomsten en zelfs festivals organiseren.

Binnen onze organisatie zijn wij opzoek naar een

Accountmanager Zakelijke Markt

24 tot 36 uur per week

Als Accountmanager ben je verantwoordelijke voor het goede contact met al onze zakelijke klanten en het vlekkeloos laten verlopen van de evenementen. Of het nu een vergadering is voor 10 personen of een feest met 1.800 bezoekers: jij zorgt dat iedereen een perfect dag heeft.

Jij begeleidt de klant vanaf het eerste contact door het offerteproces en zorgt dat alles klaarstaat op de dag van het evenement. Je denkt graag mee en helpt de organisatoren om hun wensen te vertalen naar al de mogelijkheden die Kunstlinie biedt. Zo komen jullie samen tot het ultieme resultaat.

Naast het plannen en organiseren met de klant is het ook jouw verantwoordelijkheid dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Je onderhoudt goed contact met collega’s zodat iedereen weet wat ‘ie moeten doen en dat de planning overeenkomt met de offerte die je hebt opgesteld.

Wie ben jij?

 • Je bent enthousiast, gemotiveerd en beschikt over uitstekende communicatie.
 • Voor evenementen ben je ook beschikbaar buiten de kantooruren.
 • Je bent precies en houdt van plannen en organiseren.
 • Je bent proactief.
 • Je hebt ervaring met offerte trajecten, bij voorkeur in de evenementenbranche.
 • In het bezit van Sociale Hygiëne, BHV en BHV-ploegleider of bent bereid dit spoedig te halen.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur per week.
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving vol nieuwe kansen en mogelijkheden.
 • Een bruisende werkplek midden in de stad met leuke collega’s.
 • Een passend salaris conform de cao Nederlandse Podia (schaal 6 of 7).
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren
Zie jij jezelf al helemaal in de rol van Accountmanager Zakelijke Markt, solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton en stuur jouw cv en motivatiebrief onder vermelding van ‘Sollicitatie Accountmanager’.

Diversiteit
Kunstlinie wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Als organisatie streven wij naar een grotere culturele diversiteit van ons publiek, programmering en personeel. Belangstellenden die bijdragen aan die diversiteit en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.