HIZKIA: Projectcoördinator Kunsttransport

HIZKIA in Den Haag zoekt een Projectcoördinator Kunsttransport voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenHIZKIA is één van de grote spelers in de wereld van de kunstlogistiek. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België, Denemarken, Zweden, Duitsland en Frankrijk assisteren wij musea, galeries en particulieren met art handling, transport en opslag van kunstobjecten. De kernwoorden binnen de organisatie zijn collegialiteit, passie en teamwork.

Ben je op zoek naar een mooie baan binnen een internationaal werkveld? Wil je werken in een fantastisch team vol gemotiveerde, gepassioneerde en gezellige collega’s? Vind jij het leuk om te puzzelen, houd je van afwisseling en enige hectiek op zijn tijd? Lees hieronder snel verder, mogelijk passen wij bij jou!

Projectcoördinator Kunsttransport

32 tot 40 uur per week

Wat ga je doen?
Voor onze Projectafdeling (zes personen) in Den Haag zoeken wij een enthousiaste coördinator. De afdeling is verantwoordelijk voor de coördinatie van voornamelijk nationale en internationale tentoonstellingen. Als Projectcoördinator ben je het aanspreekpunt voor de betrokken partijen, je organiseert en stuurt het volledige logistieke proces en je bewaakt de voortgang en het budget van zowel klant als de eigen organisatie. Kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid staan hierbij voorop.

Wie zoeken wij?
We zoeken een teamspeler die structuur kan aanbrengen, prioriteiten kan stellen en over een goed oplossend vermogen beschikt. Ben je daarnaast bestand tegen stress en een club collega’s met een meer dan gemiddeld gevoel voor humor dan is hier mogelijk sprake van een match.

Wat neem jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal twee jaar werkervaring als Projectcoördinator of in een vergelijkbare functie
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels in woord en geschrift
 • Ervaring in de logistieke sector is een pre

Wat bieden wij?

 • Werken in een prachtig bedrijf met leuke, behulpzame collega’s
 • Een uitdagende, afwisselende functie in een internationaal werkveld
 • Salaris volgens de CAO transport – Schaal G / EUR 2808,00 – EUR 3997,00
 • Mogelijkheid om één vaste dag per week thuis te werken
 • 24 vakantiedagen / 3,5 ADV dagen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot deelname fietsen- of vitaliteitsplan
 • Diverse bedrijfsuitjes / borrels gedurende het jaar

Ben jij geïnteresseerd?
Stuur jouw motivatie en cv via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.