Chassé Theater: Frontoffice Manager

Het Chassé Theater in Breda zoekt een Frontoffice Manager voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenChassé Theater: jouw nieuwe werkgever?

Het Chassé Theater in Breda is met drie theaterzalen, drie cinemazalen en twee restaurants één van de grootste podia van ons land. Onze missie luidt: Chassé, daar word je gelukkig van!  Het Chassé Theater heeft zo’n 115 vaste medewerkers en 70 vrijwilligers. Zij werken aan een enorme diversiteit van evenementen. Van zakelijke bijeenkomsten tot culturele programmering. Een afwisselende reeks artiestennamen komt voorbij en het publiek is daarbij al even divers.

Chassé Theater wordt als werkgever door medewerkers beoordeeld met een 8, en maar liefst 95% van de medewerkers is er trots op om voor het theater te werken, voelt zich er thuis en gaat met plezier naar zijn/haar werk. De activiteiten van de personeelsvereniging zijn legendarisch. Daar ontmoet je jouw collega’s weer op een heel andere manier.

Voor onze afdeling frontoffice zoeken we per direct een

Frontoffice Manager

36 uur per week

Als frontoffice manager ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom onze kaartverkoop, de telefonische en persoonlijke informatieverstrekking aan bezoekers en ontvangst van artiesten en leveranciers. Voor de eerstelijns telefonische vragen van bezoekers hebben we een externe partij, de complexe vraagstukken komen bij de afdeling frontoffice terecht.

Je ontwikkelt een visie op onze dienstverlening waarbij een zakelijke benadering het uitgangspunt is. Tevens ben je de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen zoals programmering, marketing, facilitair en horeca en zorg je voor een efficiënte afstemming. Onze frontoffice afdeling bestaat uit drie specialismes; bespreekbureau, dutymanagers en medewerkers artiestenloge. Ieder heeft zijn eigen taak en jij zorgt dat deze specialisten als één team optimaal samenwerken.

Jij bent de leidinggevende die door jouw ervaring deze functie tot een succes kan maken door:

 • Het proces rondom ticketing en onze dienstverlening onder de loep te nemen en te optimaliseren. Itix, ons ticketing systeem kent geen geheimen voor je.
 • Veiligheid en toezicht hoog in het vaandel te hebben voor zowel onze bezoekers als medewerkers, de artiestenloge is namelijk dé plek die zorgt voor de veiligheid van elke bezoeker van ons theater.
 • Bij te sturen in het geval van problemen, opvangen en afhandelen van vragen en klachten van bezoekers.
 • Ervoor te zorgen dat elke bezoeker de juiste dienstverlening ontvangt door het frontoffice team.
 • De vele informatie die voorbij komt te analyseren en van hieruit structuur en lange lijnen te ontwikkelen met het team.
 • Te zorgen voor een goed functionerend team met een gestructureerde personeelsplanning.

Jouw functie voer je grotendeels uit op kantoor, maar je werkt ook zelf op de vloer bij het bespreekbureau, de artiestenloge en als dutymanager rondom de voorstellingen om feeling te houden met je team. Jouw rooster, wat je zelf mag maken, bevat dag- (09:00 – 17:00), avond- (tot 01:00) en weekenddiensten (dag of avond).

Als frontoffice manager geef je leiding aan een divers team van 9 collega’s. Wij delen de grote liefde voor theater en cultuur. Gastvrijheid en betrokkenheid zijn belangrijk binnen het team. De mix aan karakters is divers, jij bent als echte doorpakker meer dan welkom.

Daarnaast krijg je bij ons:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.000,- bij een fulltime dienstverband conform salarisschaal 7 van de cao Nederlandse Podia.
 • Tijd voor tijd, wat wil zeggen dat je eventuele overuren als vrije tijd terugkrijgt.
 • Gratis toegang tot theater- en filmvoorstellingen.

Wat vragen we van jou?
Jij bent iemand die al veel ervaring heeft opgedaan als leidinggevende van een balie of receptie bij voorkeur in de hospitality of culturele sector. Verder:

 • Ben je in staat om het hoofd koel te houden en verlies je niet snel het overzicht waarbij je ook nog nauwkeurig werkt.
 • Kan je op een coachende manier leidinggeven waarbij samenwerken het uitgangspunt is.
 • Heb je ervaring met ticketing of een vergelijkbaar proces.
 • Ben je flexibel qua werktijden, werken in de avonden en weekenden hoort erbij.
 • Ga je zelf ook regelmatig naar theater of film.

Word jij hier gelukkig van?
Stuur dan jouw cv en motivatie naar pz@chasse.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met personeelszaken via 076-530 31 88 of stuur een mail naar pz@chasse.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.