Carré d’artistes Nederland: Sales & Art Professional

Carré d’artistes Nederland in Amsterdam zoekt een Sales & Art Professional voor 37 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenIn 2012 opende Carré d’artistes Nederland voor het eerst haar deuren met de missie kunst voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen we door een open en gastvrije omgeving te creëren waar originele kunst betaalbaar is voor iedereen. We zijn onderdeel van een wereldwijd netwerk van galeries dat het voor meer dan 600 kunstenaars mogelijk maakt om van hun kunst te leven.

Onze galerie in de Wolvenstraat in Amsterdam zoekt een

Sales & Art Professional

37 uur per week

Klein team, grote impact
Je werkt in een enthousiast en gedreven team van drie mensen waarin we onze successen, verwachtingen, persoonlijke groei en verantwoordelijkheden delen. Als team zorg je, naast de verkoop van kunst, ook gezamenlijk voor de uitvoering van de bedrijfsstrategie voor jouw galerie. Je bent de schakel tussen de kunstenaar en de klant: je bent het eerste contact voor de kunstenaar, je bent betrokken bij het maakproces van de kunst, je maakt exposities in de galerie en alles komt samen wanneer je evenementen in de galerie organiseert. De nadruk van jouw werkweek ligt in het weekend, wanneer de meeste van onze kunstliefhebbers de galerie bezoeken. We vinden jouw persoonlijke groei belangrijk. Daarom kijken we naar jouw passies en talenten die waardevol zijn voor de groei van het bedrijf.

Ontmoet het team
Morfo, vanaf 2014 bij Carré d’artistes: “Het leukste aan mijn baan vind ik de interactie met onze bezoekers. Ik word er blij van wanneer ik iemand kan helpen met het vinden van hun perfecte kunstwerk. Om dat goed te kunnen doen, moet ik ook de passie van de kunstenaar en hun drang om te creëren begrijpen. Ik ben de link tussen de kunstenaar en de kunstliefhebber en ik voel me goed in die positie.”

Kom je ons team versterken?
Jouw sales skills en uitstekende service zorgen ervoor dat de kunstliefhebber met het perfecte kunstwerk naar huis gaat. Wij helpen je natuurlijk bij het ontwikkelen van deze vaardigheden met behulp van onze coaching.

Je krijgt een startsalaris van € 2.150 euro bruto per maand (op basis van 37 uur per week) en bij het behalen van de team-doelstellingen verdien je een extra bonus. Omdat we het belangrijk vinden dat je op de hoogte blijft van wat er te zien is in de kunstwereld in Nederland bieden we graag een museumjaarkaart aan. Tevens mag je gebruik maken van personeelskorting op onze collectie als je zelf jouw perfecte werk voorbij ziet komen.

Vragen? We vertellen je graag persoonlijk meer over de aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Stuur jouw cv plus motivatiebrief naar camilla.meurer@carredartistes.com en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

De eerste kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden in oktober. We zoeken iemand die dit jaar nog bij ons aan de slag kan.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.