Verkadefabriek: Theatertechnicus met Specialisme Geluid

De Verkadefabriek in Den Bosch zoekt een Theatertechnicus met Specialisme Geluid voor 28,8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 07-10-2023Hét culturele hart van Den Bosch

Theater, cabaret, muziek, film en eten en drinken. Festivals, kinderactiviteiten, debatten, presentaties. In de Verkadefabriek is altijd wat te doen. De Verkadefabriek is elke dag open, voor iedereen. Wil jij je loopbaan een frisse draai geven door te werken in deze creatieve en kunstzinnige omgeving? Dan ligt er in de Verkadefabriek een mooie kans voor je.

De Verkadefabriek zoekt per direct een

Theatertechnicus met specialisme geluid

28,8 uur per week

Is er niks liever wat jij doet dan het bouwen van de mooiste, de meest prikkelende en de meest uitdagende voorstellingen? Zie jij in een lege ruimte niks anders dan oneindige mogelijkheden? Zijn jouw oren je meest waardevolle gereedschappen en kun je die spitsen om de mooiste live geluidsmixen te maken? Lees even verder, volgens mij hebben we iets heel moois voor jou in petto.

Hoe gaat jouw ’typische’ week eruitzien?

  • Je bouwt, draait en breekt een voorstelling in de Grote Zaal.
  • Je mixt een band in de Clubzaal voor Jazz Factory en Blue Room Sessions.
  • Je overlegt met (huis)gezelschappen en collega’s over een aankomend festival in de Verkadefabriek en geeft hierbij advies op gebied van jouw specialisme.
  • Je doet onderzoek naar verbeteringen op het gebied van geluids- en zendertechniek en adviseert in de aanschaf van dergelijk materieel.
  • Je mixt het geluid voor een livestream in de Kleine Zaal.

De Verkadefabriek is een veelzijdige en creatieve organisatie met drie (vlakke-vloer) theaterzalen, één Clubzaal, vijf filmzalen, een AV-werkplaats en een restaurant. Zeven dagen in de week kun je hier terecht voor de lekkerste maaltijden, de mooiste films en de meest uitdagende voorstellingen.

Als theatertechnicus word je onderdeel van een fijne ploeg technici, elk met hun eigen specialisme en stuk voor stuk bereid om te helpen.

Ben jij

  • Een natuurlijke samenwerker?
  • Een kei in communiceren?
  • Kwaliteitsgericht?
  • Klantgericht naar bezoekers en artiesten?

Klik hier voor een uitgebreid functieprofiel.

Dit bieden wij jou
Bij de Verkadefabriek is geen dag hetzelfde. Er vinden aan de lopende band activiteiten plaats. Je komt te werken in een dynamische functie in een levendige organisatie met grote bezoekersaantallen en een groot, nieuw team collega’s. Het salaris is conform de CAO Nederlandse Podia binnen functieniveau 5 minimaal € 2.230,- en maximaal € 3.125,- bij een fulltime dienstverband.

Zin in deze uitdagende baan?
Stuur dan jouw CV en motivatie waarin je aangeeft waarom deze baan bij je past en andersom. Stuur je reactie naar thijsschnater@verkadefabriek.nl onder vermelding van ‘Theatertechnicus’.

We streven ernaar om in de week van 9 oktober 2023 een selectie te maken en in de week van 16 oktober 2023 de gesprekken te voeren.

Inlichtingen
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Thijs Schnater (teamhoofd Techniek) 073-6818176.

De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.