Unfair Amsterdam: Programma & PR Stagiair(e)

Unfair Amsterdam in Amsterdam zoekt een Programma & PR Stagiair(e) voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenUnfair is een ‘artist-first’ evenementenorganisatie. Sinds onze oprichting hebben we met meer dan 250 kunstenaars samengewerkt in meer dan 30 projecten. De samenwerking met deze kunstenaars vormt onze ruggengraat en biedt onze bezoekers (kopers, kijkers en professionals) een uniek perspectief op de actuele hedendaagse beeldende kunst. Door de kunstenaar centraal te stellen, dragen we bij aan een eerlijke kunstsector waar je kunst direct bij de maker kunt ontdekken en kopen.

Een van onze belangrijkste evenementen is UNFAIR23, onze beurs voor hedendaagse kunst die 16 tot en met 19 november 2023 zal plaatsvinden in de Gashouder, Amsterdam. UNFAIR23 biedt een divers aanbod aan hedendaagse kunst van opkomende en gevestigde kunstenaars en een uitgebreid publieksprogramma.

Met meer dan 60 kunstenaars, diverse programmaonderdelen, talrijke partners en naar verwachting meer dan 10.000 bezoekers, biedt een stage bij dit evenement een uitgelezen kans om uit eerste hand te ervaren hoe het werkt in de culturele sector.

Heb je een passie voor het maken én uitvoeren van culturele programma’s en ben je op zoek naar een unieke kans om praktijkervaring op te doen bij een grootschalig evenement? Zoek dan niet verder! Unfair Amsterdam is op zoek naar een gemotiveerd, georganiseerd en creatief persoon om het Unfair team te versterken als Programma & PR Stagiair(e).

Unfair zoekt voor kunstbeurs UNFAIR23 een enthousiaste

Programma & PR Stagiair(e)

Mogelijkheid om meteen te beginnen | voor de duur van 3 tot 6 maanden
24 tot 32 uur per week | 3 tot 4 dagen per week

Als Programma & PR stagiair(e) werk je nauw samen met de rest van het team, met de kunstenaars en partners.

We zoeken iemand die

 • De Nederlandse taal beheerst;
 • Creatief is en vol ideeën zit;
 • Goed kan multitasken en problemen kan oplossen;
 • Goed om kan gaan met planningen en deadlines;
 • Beschikbaar is om fulltime te werken tijdens de periode van UNFAIR23 (10-20 november 2023).

Beschikt over de volgende vaardigheden

 • Office (Word, Excel, PowerPoint);
 • Bekend met het schrijven van teksten.

In ruil daarvoor geven we je de kans om

 • Ervaring op te doen in de hedendaagse kunstscene in Amsterdam;
 • Deel uit te maken van een gemotiveerd team;
 • Je eigen project(en) op te pakken;
 • Op persoonlijk niveau samen te werken met kunstenaars en partnerorganisaties.

Interesse?
Dit is een betaalde stagemogelijkheid. Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en je CV naar: stage@unfair.nl.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je per mail contact opnemen met Adam Nillissen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.