TU Delft: Medewerker Front- en Backoffice TU Delft Science Centre

TU Delft in Delft zoekt een Medewerker Front- en Backoffice TU Delft Science Centre voor 24-32 per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 04-10-2023De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

TU Delft is op zoek naar een

Medewerker Front- en Backoffice TU Delft Science Centre

24-32 uur per week

Ben jij een organisatietalent dat gedijt in een dynamische omgeving? Heb je een creatieve geest en kun je soepel schakelen tussen verschillende taken? Straal je gastvrijheid en enthousiasme uit? Wil je een actieve rol spelen in de verdere ontwikkeling van TU Delft Science Centre? Dan hebben wij een uitdagende vacature in Delft voor jou, met een werkweek van 24-32 uur per week!

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een gedreven en representatieve gastheer of gastvrouw die als rustpunt fungeert te midden van bezoekers, schoolklassen, studenten en collega’s die allemaal een beroep op je doen. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en inplannen van diverse activiteiten, zoals verjaardagsfeestjes en workshops, en stuur je student-assistenten aan.

Het correct afhandelen van vragen, klachten en verzoeken via telefoon en e-mail is een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning aan verschillende afdelingen en ben je verantwoordelijk voor het beheer van de voorraad.

De functie omvat werken in het weekend (om de week) en op feestdagen, zodat ook in deze periodes een optimale dienstverlening gewaarborgd is.

Functie-eisen:

 • Je hebt aantoonbare ervaring in klantcontact, bij voorkeur binnen een onderwijs- of culturele instelling;
 • Ervaring met kassa- en boekingssystemen is een pre;
 • Je bent proactief, hebt een hands-on mentaliteit en neemt graag initiatief;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels zijn essentieel;
 • Je bent bereid om, indien nodig, werkzaamheden op te pakken die buiten de scope van je functie vallen, met als doel een optimaal functionerend science centre;
 • Flexibiliteit om in het weekend en/of op feestdagen te werken is een vereiste;
 • Affiniteit met wetenschap en techniek is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast;
 • Een functieomvang van 24-32 uur per week;
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 6 uit de CAO Nederlandse – Universiteiten met een minimum van €2.618,- en een maximum van €3.298,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP;
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen;
 • Korting bij zorgverzekeraars;
 • Flexibele werkweek;
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen;
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen;
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof;
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Universiteitsdienst – Directie Communication
Impact voor een betere samenleving; dat is de missie van TU Delft. De Marketing & Communicatiemedewerkers van de directie Communication dragen daar steeds meer ‘accountable’ aan bij en daar zijn ze trots op! We begeleiden onze 28.000 studenten in hun ‘engineer journey’ van studiekiezers tot en met professionals in de maatschappij. Binnen de wetenschapscommunicatie benadrukken we de vraagstukken en onderzoeksresultaten in de maatschappelijke thema’s Klimaatactie, Energietransitie, Digitale Samenleving, Veerkrachtige Steden & Mobiliteit, en Gezondheid. Vanuit TU Delft Campus leggen we de verbinding naar bedrijven en beleidsmakers in ons innovatieve ecosysteem, waar onderzoeksresultaten versneld hun weg naar de samenleving vinden. En onder het motto #BetterTUgether! verbinden we onze bijna 8.000 TU Delft-collega’s. Zo versterken we samen het merk TU Delft, dat staat voor grensverleggend onderzoek, excellent onderwijs en baanbrekende innovaties.

Additionele informatie
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Tanja Klop, Teamleider EducatieHub, via t.klop@tudelft.nl.

Sollicitatieprocedure
Heb je interesse? Upload uiterlijk 4 oktober 2023 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.

 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure;
 • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling;
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.