TivoliVredenburg: Medewerker Ticketing Front Office

TivoliVredenburg in Utrecht zoekt een Medewerker Ticketing Front Office voor een flexibel aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 01-10-2023MUSIC SOUNDS BETTER WITH YOU

TivoliVredenburg is een bruisende organisatie, vol muziek in echt alle genres. Naast de vele concerten organiseren we festivals, kennis & debat programma, zakelijke evenementen, maar ook digitale content zoals podcasts en radio. Ons publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Een leven lang muziek voor iedereen!

Wij verbinden muziekliefhebbers en willen dat ons team een afspiegeling is van de bevolking van Utrecht. Bij ons ben je welkom, het maakt niet uit van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. We zoeken actief naar nieuwe collega’s die bij willen dragen aan een inclusief TivoliVredenburg. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer!

Medewerker Ticketing Front Office

flexibel aantal uur

Jouw bijdrage
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste frontofficemedewerkers met de nadruk op avond-, weekend- en nachtdiensten. Als frontofficemedewerker draag jij met je teamgenoten en collega’s van Hospitality bij aan de perfecte beleving van concerten en clubavonden. Je beantwoordt vragen van bezoekers via de mail, de telefoon en aan de balie. Je verkoopt kaarten en je brengt de administratie daarvan op orde. Je bent proactief met je werk bezig en een hoog serviceniveau staat voor jou op de eerste plaats. Tijdens de avond- en nachtdiensten kan het bruisen in TivoliVredenburg en jij vindt het leuk om samen met je collega’s te werken aan een veilige en plezierige sfeer voor bezoekers. Je zet een stapje extra als dat nodig is en blijft daarbij altijd correct en vriendelijk. Kortom: jij zorgt er samen met je collega’s voor dat elke bezoeker zich welkom en gezien voelt.

Het team
Het team Ticketing & Informatie is een jong en gezellig team en bestaat momenteel uit vijftien mensen, verdeeld over frontoffice en backoffice. Samen richten we ons op onze bezoekers en zijn we verantwoordelijk voor de kaartverkoop, -controle en het geven van informatie over evenementen. Daarnaast levert het team bezoekers- en verkoopinformatie, zowel aan de collega’s van Programma en Marketing als aan derden. Met ruim 1.800 producties in het gebouw vinden de werkzaamheden zeven dagen per week plaats, overdag, in de avonden en ’s nachts.

Jij

  • Bent 18 jaar of ouder, redt jezelf prima in het Nederlands en Engels en woont in of vlakbij de stad Utrecht.
  • Hebt kennis van kaartverkoopsystemen en/of bent bereid hier meer over te leren en je deze systemen snel eigen te maken.
  • Vindt het leuk om avond-, nacht- en weekenddiensten te draaien.
  • Bent bezoekersgericht, hebt oog voor detail en blijft altijd gastvrij en benaderbaar.
  • Bent een teamspeler maar ook prima in staat om je eigen boontjes te doppen. In drukke en hectische situaties houd je je hoofd koel.

Wij
Bieden jou de mogelijkheid om binnen deze functie je talenten te benutten in een prettige, informele en ambitieuze werksfeer voor een flexibel aantal uur per week. Je werk voor TivoliVredenburg draagt ook nog eens bij aan een bruisend en aantrekkelijk Utrecht. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 4 cao NPF (minimaal € 12,90 bruto per uur). Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals toegang tot concerten en festivals, een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling).

TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waarin zo veel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Solliciteren?
Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan uiterlijk 1 oktober 2023 via onderstaande link met een motivatiebrief en je cv. We streven ernaar om de sollicitatiegesprekken op 5 en 9 oktober 2023 te voeren.

Heb je vragen over deze vacature? Mail dan naar Anke Westerman, coördinator ticketing (anke.westerman@tivolivredenburg.nl). Voor vragen over de sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met Evi Smits, teamleider corporate marketing & ticketing (evi.smits@tivolivredenburg.nl).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.