Theater de Veste: Medewerker Publiciteit / Marketing & Programmering

Theater de Veste in Delft zoekt een Medewerker Publiciteit / Marketing & Programmering voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 01-10-2023Theater de Veste is het theater van nu en van de toekomst met een duidelijke eigen signatuur, geheel in lijn met innovatiestad Delft. We zijn een eigentijdse, eigenzinnige en multidisciplinaire plek in de randstad met een onderscheidende programmering, die bestaat uit theater- innovatie- en debataanbod. We presenteren met plezier dit aanbod, dat gaat van spraakmakend theater tot zinnenprikkelende dans, toneel, het beste cabaret, popmuziek en klassieke muziek, jeugdtheater, festival en innovatieve events op het gebied van wetenschap, maatschappij en filosofie. We werken met een team van 22 vaste medewerkers. Onze samenwerkingen reiken van stad tot land en verder. Per seizoen vinden er ruim 250 voorstellingen, evenementen en programma’s plaats.

Word jij onze nieuwe collega? Theater de Veste zoekt

Medewerker Publiciteit / Marketing & Programmering

36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met publiciteits- en marketing skills, die daarnaast visie op en kennis heeft van theaterprogrammering. Je bent sociaal, nauwkeurig en creatief. Je bent een energieke persoon: iemand met visie én een resultaatgerichte instelling.

  • Een medewerker met mbo of hbo werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over relevante werkervaring en een goed netwerk in een soortgelijke functie.
  • Je bent communicatief sterk en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je hebt goede kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift.

Functieprofiel
Je bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering van marketing/publiciteit, educatie en programmering.

Je bent in staat marketing- en educatieplannen op te stellen en uit te voeren, plus het produceren van content (onder andere teksten) voor onder meer brochures, website en socials.

Je bent initiatiefrijk en creatief bij het bedenken van campagnes en andere plannen om publiek te werven.

Het is een pre als je visie op en kennis van online marketing hebt.

Daarnaast programmeer je de jeugd- / educatievoorstellingen en activiteiten en een deel van het innovatie-aanbod dat we in samenwerking met de TU Delft en Studium Generale presenteren.  Voor het programmeringsonderdeel is het van belang dat je relevante kennis hebt van het theateraanbod en een pre als je over een relevant netwerk beschikt in de theatersector (impresariaten, gezelschappen).

De uitvoering van productionele werkzaamheden voor en regiediensten tijdens voorstellingen / evenementen vormt een onderdeel de functie. Je rapporteert aan het hoofd van de afdeling.

Het is een pre als je in Delft of omgeving woont.

Voldoe je niet aan alle gevraagde criteria, maar ben je er toch van overtuigd dat deze functie jou op het lijf geschreven is? Laat ons dan weten waarom!

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een prachtige functie in een van de leukste theaters van Nederland, in een innovatieve stad met een divers cultureel klimaat. Je komt te werken met fijne collega’s in een betrokken team. Om goed op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt in het theater is er een goede personeelsregeling om voorstellingen te bezoeken. Als organisatie zijn we trots op de impact die we, samen met onze partners, weten te realiseren.

Verder wordt geboden:

  • Een tijdelijk dienstverband van 36 uur (voltijd).
  • Een salaris gebaseerd op cao Nederlandse Podia schaal 5 (afhankelijk van ervaring tussen € 2.232,11 en € 3.124,84 per maand op basis van 36-urige werkweek).
  • Een afwisselende en creatieve functie binnen het theater.
  • Een grote diversiteit aan voorstellingen en projecten.

De functie start zo snel mogelijk.

Theater de Veste streeft naar diversiteit en inclusie in samenstelling, achtergrond en expertise van het team.

Hoe kun je reageren?
Is dit jouw gedroomde baan? Stuur dan vóór 1 oktober 2023 per mail jouw cv en motivatiebrief naar: vacature@theaterdeveste.nl ter attentie van Sandra de Munck. We horen heel graag van je waarom jouw hart sneller van deze functie gaat kloppen. Wil je ons laten weten wanneer je kan beginnen?

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.