Submarine: Line Producer Afdeling Documentaire

Submarine in Amsterdam zoekt een Line Producer Afdeling Documentaire voor 28-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 15-10-2023Submarine is een productiestudio in hartje Amsterdam, gespecialiseerd in het bedenken en produceren van films, documentaires, animatieseries, games en interactieve producties, van concept tot eindproduct. Wij produceren veel internationale documentaires, met makers uit binnen- en buitenland, voor zenders en distributeurs als VPRO, NTR, AVRO/TROS en buitenlandse zenders als VRT, ZDF, ARTE, Netflix, CNN en de BBC. Wij bieden een leuke werksfeer in een creatieve, open en informele organisatie.

Submarine is op zoek naar een

Line Producer

Afdeling Documentaire

28 – 32 uur per week

Wij zijn op zoek naar een freelance line producer om voor een tijdelijke periode (zwangerschapsverlof) mee samen te werken aan onze producties. Als line producer ben je verantwoordelijk voor de planning, het budget en de contracten voor diverse documentaires en/of documentaireseries. Een afwisselende baan; je bent betrokken bij de ontwikkeling tot en met de post productie van een project. De werkzaamheden zijn divers, bijvoorbeeld het indienen van subsidieaanvragen bij fondsen in binnen- en buitenland, het opstellen van begrotingen, het opstarten van (co)producties en deze binnen de financiƫle grenzen van het project uitvoeren, productie en financieel toezicht, het maken van facturen en het afsluiten van contracten. Je zorgt voor een goede samenwerking met de regisseur en het team en met de producenten bij Submarine. Kortom je bent een teamplayer.

Wie ben jij?

  • Een ambitieuze, ervaren creative / line producer.
  • Je bent flexibel en kunt goed inspelen op veranderende prioriteiten.
  • Je kunt creatief (oplossingsgericht) meedenken, hebt oog voor detail en behoudt goed overzicht.
  • Hbo /wo-werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als line producer bij een productiebedrijf met de productie van documentaires.
  • Je beschikt over een goed netwerk van potentiĆ«le crewleden en nieuw talent in de audiovisuele sector.
  • Internationale ervaring is een pre.
  • Bij voorkeur woon je in Amsterdam of omgeving.

De periode is van medio december 2023 tot eind augustus 2024.

Heb je interesse? Stuur dan een mail met een motivatiebrief en je cv naar jobs@submarine.nl ter attentie van Maaike Kors.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.