Stichting DC 1 II High – Dans Atelier 42: Zakelijk Leider

Stichting DC 1 II High – Dans Atelier 42 in Utrecht zoekt een Zakelijk Leider voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 08-10-2023Stichting DC 1 II High en het daaruit voortkomende Dans Atelier 42 zijn verbonden door choreograaf, danser en dansdocent Minke Elisa Brands. Gevestigd in Utrecht, maakt zij sinds 2003 professionele multidisciplinaire dansvoorstellingen voor vlakke vloer theaters, openbare ruimtes en speciale locaties. Dans is voor iedereen, dans verbindt, dans raakt! In veel van onze projecten werken professionele en amateurdansers samen en staan naast elkaar op toneel.

Onderdeel van de stichting is dansschool Dans Atelier 42, opgericht in 2012. Hier ligt de focus op klassiek ballet, moderne dans, spitzen, talentontwikkeling en choreografie voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Minke Elisa Brands is stevig geworteld in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn en is een vanzelfsprekende partner voor veel culturele organisaties in dit stadsdeel. Stichting DC 1 II High is zich altijd aan het ontwikkelen zodat zij stedelijke en landelijke impact krijgt.

Voor Stichting DC 1 II High zoeken wij per direct een

Zakelijk Leider

16 uur per week

Functie
Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Stichting DC 1 II High. Je bewaakt de kwaliteit van het werk en hebt oog voor vernieuwingen, veranderingen en verbeteringen. Je voert overleg met collega-instellingen en onderhoudt de benodigde externe contacten. Daarnaast bevorder je de profilering en professionalisering van de stichting. Je rapporteert aan de algemeen directeur/ artistiek leider, legt samen verantwoording af aan het bestuur en levert zo een bijdrage aan de strategische ontwikkeling van de stichting.

Profiel
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en uitstekende communicatieve vaardigheden. Naast zakelijk inzicht is het belangrijk dat je aantoonbare kennis en ervaring hebt met financiële administratie. Jouw organisatorisch inzicht is sterk ontwikkeld. Je hebt een proactieve werkhouding en bent flexibel, zelfstandig, taak- en resultaatgericht. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (beheersing van de Engelse taal is een pre). Ook weet je hoe je de tekstuele communicatie visueel kan versterken. Je bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de kunstsector. Affiniteit met dans en daarbij behorend netwerk heeft de voorkeur.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor de financiële administratie.
  • Verantwoordelijk voor personeelsadministratie: contracten opstellen, VOG aanvragen en contact onderhouden met medewerkers.
  • Samen met de algemeen directeur opstellen van activiteitenplan, begroting (2025-2028) en jaarverslag.
  • Verantwoordelijk voor gebouwbeheer, inkoop en voorraad.
  • In overleg met de algemeen directeur verantwoordelijk voor marketing en promotie.
  • Aansturen van het ondersteunende team, bestaande uit een bureaumedewerker, IT-medewerker, social media-medewerker en periodiek projectmedewerkers.
  • Onder leiding van de algemeen directeur voorbereiden, schrijven en verantwoorden van subsidieaanvragen en andere fondsen- en sponsorwerving.
  • Ervaring als productieleider is een pre.

Heb je andere competenties die jou tot een geschikte kandidaat maken? Of denk je dat je om andere redenen een aanvulling voor ons kunt zijn? Wij gaan graag met je in gesprek.

Honorering
16 uur op basis van Freelance / ZZP, conform CAO cultuureducatie.

Ben jij geïnteresseerd in de baan van zakelijk leider?
Denk jij dat je op één of andere manier een meerwaarde bent voor DC 1 II High/ Dans Atelier 42? Stuur dan een motivatie met cv naar minke@dansatelier42.nl

Mocht je meer informatie nodig hebben?
Neem contact op met algemeen directeur Minke Elisa Brands: 06-28703334

De sollicitatie gesprekken starten in de week van 9 oktober 2023.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.