Stedelijk Museum Amsterdam: Allround Medewerker Gebouwbeheer

Het Stedelijk Museum Amsterdam in Amsterdam zoekt een Allround Medewerker Gebouwbeheer voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-10-2023Het Stedelijk Museum Amsterdam is het grootste museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving in Nederland, met bekende namen in de collectie en een levendig en spraakmakend tentoonstellingsprogramma, variërend van grote publiekstrekkers tot signalerende tentoonstellingen van jonge kunstenaars en ontwerpers. Al meer dan 125 jaar jong heeft het Stedelijk Museum een grote reputatie opgebouwd als platform voor kunstenaars van wereldklasse, die vaak in een vroeg stadium van hun carrière werden getoond. Het Stedelijk Museum heeft Amsterdamse wortels, richt zich op een (inter)nationaal publiek en behoort met 650.000 bezoekers per jaar tot de vijf best bezochte musea in Nederland.

Voor de afdeling Facilities & Techniek zoekt het Stedelijk Museum een

Allround Medewerker Gebouwbeheer (m/v/x)

32 uur per week

De functie
De functie van allround medewerker gebouwbeheer is geplaatst in de afdeling Facilities & Techniek, die zich bezighoudt met facilitaire en technische ondersteuning van alle werkzaamheden binnen het museum; op het gebied van veiligheidszorg, de ontvangst van bezoekers en gasten van museummedewerkers en een aantal andere ondersteunende afdelingen. Daarnaast is Facilities & Techniek verantwoordelijk voor het contractbeheer van diverse externe diensten, onder andere op het gebied van schoonmaak, het onderhoud van gebouwen etc.

De afdeling bestaat uit een hoofd facilitair & techniek, coördinator facilitaire zaken, een timmerman en een allround medewerker gebouwbeheer.

De belangrijkste taken zijn

 • Allerhande (kleine) reparaties aan diverse technische zaken zoals die in een pand voorkomen. Denk aan elektra hoog- en laagspanning, elektronica, water, afvoer, gas, deurbeslag, vloeren, wanden, et cetera.
 • Opstellen van inspectielijsten en aan de hand daarvan periodiek controleren van objecten en aangeven van gewenste onderhoudswerkzaamheden ten behoeve van het hoofd facilitair en techniek.
 • Tijdig bijhouden van online reparatieverzoeken (in onder andere Topdesk).
 • Acute reparaties en storingen onderzoeken en oplossen. Al dan niet met een noodmaatregel.
 • Bespreken van het werkaanbod met het team.
 • Indelen van de eigen werkzaamheden rekening houdend met de aangegeven tijden en data van opleveren, weersomstandigheden en dergelijke.
 • Zoeken, vergelijken, voorbereiden en na akkoord bestellen van de benodigde materialen.
 • Contact onderhouden met leveranciers en onderaannemers.
 • Begeleiden en bespreken van het werk met onderaannemers en monteurs bij reparatie- en (onderhouds)werkzaamheden.
 • Onderhouden van de werkplaats, gereedschappen en (gereedschaps)machines.

Je profiel
Je bent gemotiveerd, en je hebt technisch inzicht. Je bent handig en praktisch ingesteld en ziet wat er moet gebeuren, je bent flexibel en bereid de handen uit de mouwen te steken.

Je hebt ervaring met de volgende zaken

 • Hanteren van diverse handgereedschappen en instellen/bedienen van materiaalbewerkingsmachines.
 • Bewerken/verwerken van diverse houtsoorten en andere materialen zoals steen, metaal en plastics.
 • Bewerken van diverse oppervlakken, waaronder schilderen.
 • Veilig werken met materialen en installaties onder spanning, (heet) water onder druk, chemische/ bacteriologische bestanddelen.
 • Het uitvoeren en kunnen omgaan met diverse gangbare software pakketten (onder andere MS office).
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dit vinden wij belangrijk
Het stimuleren van diversiteit in brede zin, bijvoorbeeld in perspectieven, achtergronden en inzichten, is een belangrijk aandachtspunt van het Stedelijk Museum Amsterdam. Het maakt niet uit waar je in gelooft, hoe oud je bent, waar je vandaan komt en op wie je valt. We zijn vooral geïnteresseerd in jouw bijdrage aan het Stedelijk.

Wij bieden
In eerste instantie wordt een arbeidsovereenkomst voor één jaar aangeboden, met uitzicht op een verlenging. Salariëring vindt plaats volgens de Museum cao, schaal 5 (minimaal € 2.491,- maximaal € 3.016,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur, exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering). De functie wordt aangeboden voor 32 uur in de week.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jormen Logtmeijer via j.logtmeijer@stedelijk.nl.

Solliciteren:
Je kunt solliciteren door je motivatiebrief en cv uiterlijk 01 oktober 2023 te uploaden via onderstaande sollicitatieknop.

Sollicitaties per post en e-mail worden niet in behandeling genomen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.