Scholen in de Kunst: Docent Moderne Dans

Scholen in de Kunst in Amersfoort zoekt een Docent Moderne Dans voor 4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 26-09-2023Scholen in de kunst staat bekend om een ruim aanbod aan cursussen in verschillende disciplines op meerdere niveaus. We hebben aanbod voor beeldende kunst, toneel, schrijven, muzieklessen en danslessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast is er een speciaal programma voor talentontwikkeling.

Binnen De Dansschool van SIDK staan passie voor dans, vakmanschap en podiumpresentatie centraal. Onze enthousiaste docenten hebben allemaal een erkende dansopleiding gevolgd en zijn zelf actief als danser, choreograaf en docent aan uitvoerende opleidingen.

Wij zijn per 26 oktober op zoek naar een

Docent Moderne Dans

4 uur per week

Ben jij een enthousiaste dansdocent die gespecialiseerd is in moderne dans die aan verschillende leeftijdsgroepen les kan geven? Dan maken we graag kennis met jou.

De lessen vinden plaats op donderdag in het Eemhuis, tussen 17.15-21.30 uur.

We zoeken vanaf 26 oktober 2023 een docent voor de volgende lessen:

 • Moderne dans voor 12-20 jaar
 • Moderne dans voor gevorderden (volwassenen)
 • Moderne dans, choreo vergevorderden (volwassenen)

Wie zoeken wij?

 • Een bevlogen en betrokken docent moderne dans met aantoonbare ervaring in het lesgeven en zo mogelijk een relevante kunstvakopleiding.
 • Iemand die naast het docentschap ook enthousiast wordt van maken (denk aan choreografieën voor eindvoorstellingen) en graag samen werkt met andere docenten binnen het team dans.
 • Een flexibele docent die de lessen goed kan aanpassen voor verschillende leeftijden en niveaus. Iemand die leerlingen weet te enthousiasmeren en motiveren.
 • Iemand met podiumervaring (dit is geen must maar wel een meerwaarde).

Wat bieden wij?

 • We bieden een prettige werksfeer binnen de afdeling Kunsteducatie, waarbij je in een team werkt binnen je eigen vakgebied.
 • Een baan voor ongeveer 4 lesuren per week per 26 oktober.
 • Een fijne omgeving (Eemhuis) om in te werken met mooie lokalen en professionele voorzieningen.
 • Een loondienstverband met goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Kunsteducatie (schaal 8, minimaal € 2806,- en max € 4300,- bruto fulltime per maand). Werken als zelfstandige behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden bestaande uit een eindejaarsuitkering (5%), een goed pensioen (PFZW), arbeidsongeschiktheidsverzekering, fietsplan, bedrijfsfitnessregeling en deelname korting aan onze eigen cursussen.
 • Goede studiemogelijkheden en onbeperkt toegang tot het online leerplatform van Goodhabitz.

Divers en inclusief
Wij zijn een organisatie voor iedereen en omarmen de grootst mogelijke variatie aan mensen. Variëteit ligt volgens ons ten grondslag aan creativiteit, inspiratie en innovatie. We representeren graag vanuit onze interne organisatie onze missie om zo toegankelijk en bereikbaar mogelijk te zijn voor zoveel mogelijk mensen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welke naam je draagt, waar je vandaan komt, hoe je eruitziet of waar je in gelooft. We zijn er dus ook voor jou en je bent van harte welkom om te solliciteren!

Overige informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Nienke Smit (coördinator Dansschool) nienkesmit@scholenindekunst.nl of Annette van der Ham (manager P&O) hr@scholenindekunst.nl.

Reageren
We verwachten bij je sollicitatie een CV en een motivatie (dit mag een brief, maar ook een filmpje zijn). Je kunt je sollicitatie tot en met 26 september 2023 insturen naar: hr@scholenindekunst.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 4 oktober.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.