Rijnbrink: Adviseur Programmering Maatschappelijk Domein Stadkamer

Rijnbrink zoekt voor Stadkamer in Zwolle een Adviseur Programmering Maatschappelijk Domein voor 20 tot 28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 24-09-2023“Ben jij die sociale spin in het web die écht weet wat er speelt in de regio? Gaat jouw hart sneller kloppen als je mag initiëren, organiseren en realiseren? Dan zoekt Stadkamer jou!”

Stadkamer heeft vier vestigingen in Zwolle en is een oplaadpunt voor kennis en cultuur. Stadskamer is sinds kort onderdeel van Stichting overO. Het is een plek om te lezen, te leren, te ontmoeten én een plek voor cultuur. We dragen bij aan de behoefte van Zwollenaren om zich te ontwikkelen en om te ontmoeten. Bekenden en nieuwe gezichten. Ontmoeten van nieuwe mensen en steeds iets nieuws beleven of nieuwe inzichten opdoen, daar gaan wij voor. Dit doen wij door een inspirerende omgeving te bieden, – zowel online als offline -, waar iedere Zwollenaar terecht kan voor lezen en lenen, media- en taaleducatie, advies op het gebied van cultuureducatie, BuurtCultuur & Amateurkunst, voor het beleven van culturele en maatschappelijke activiteiten. Maar ook een plek om gewoon te verblijven, ontmoeten, werken en studeren. Stadkamer verrijkt je leven! Door dat samen te doen, maken we Zwolle nog mooier.

Vanwege zwangerschapsverlof van één van onze collega’s, is Stadkamer op zoek naar een tijdelijke invulling voor de rol van

Adviseur Programmering Maatschappelijk Domein Stadkamer

20 tot 28 uur per week

Jouw werkdag
Binnen de doelstellingen van Stadkamer ga je aan de slag met het ontwikkelen, adviseren en uitvoeren van verschillende programma’s bij Stadkamer. Door in te spelen op de actualiteit en belangrijke thema’s, bijvoorbeeld basisvaardigheden, leven lang ontwikkelen en burgerschap, geef je vorm aan activiteiten voor jongeren en volwassenen. Met kennis van organisaties, partijen en initiatieven in de stad en kennis van het sociaal domein geef je inhoud aan deze programma’s. Je bent breed geïnteresseerd en hebt waarden zoals gelijkwaardigheid, inclusiviteit en diversiteit hoog op je agenda staan.

Je spreekt de taal van professionals, van vrijwilligers, maar ook van betrokken burgers in de stad. Je bent verantwoordelijk voor het hele plaatje: van idee tot uitvoering, van uitnodiging en concepttekst voor communicatie tot de briefing van de horeca en haspels in de grote zaal. Als adviseur heb je een sterk organisatorisch vermogen en kun je zonder stress overzicht houden.

Je bent flexibel en beweegt je makkelijk in verschillende overlegstructuren, teams en collega’s.

Jij

 • Hebt ervaring met programma’s maken en het produceren van activiteiten tot events.
 • Bent energiek, ondernemend en proactief.
 • Hebt een sterk organisatorisch vermogen en bent niet bang om keuzes te maken.
 • Hebt een netwerk binnen het sociaal-culturele domein in de stad én het land.
 • Kunt schakelen tussen bestaande activiteiten en nieuwe ontwikkelingen.

Wij bieden

 • Een parttimefunctie tussen de 20 en 28 uur voor de periode oktober 2023 t/m mei 2024.
 • Een zzp-constructie behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Een toffe, dynamische baan.
 • De kans om bij te dragen aan de regio en de community.
 • Een werkplek binnen een sociale, maatschappelijk betrokken en culturele organisatie.
 • Prima arbeidsvoorwaarden ook conform cao Openbare Bibliotheken zoals onder andere een kilometervergoeding voor woon-werkverkeer.
 • Een marktconform salaris in schaal 8 of 9 cao Openbare Bibliotheken afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 3.042,- en € 4.451,-.

Laten we kennismaken!
Is deze rol jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en maak je interesse kenbaar door te reageren via het sollicitatieformulier via onderstaande button.

Toch eerst wat meer informatie nodig?
Dan mag je contact opnemen met Nienke Feddes via nienke.feddes@stadkamer.nl. Bij vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met recruiters Jorik en Manon via recruitment@rijnbrink.nl.

 • Solliciteren kan tot en met 24 september.
 • De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 1 oktober.

Rijnbrink ondersteunt in opdracht van Stadkamer bij de werving voor deze vacature. 

Solliciteer!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.