Noord Nederlands Orkest: Bastrombone

Het Noord Nederlands Orkest in Groningen zoekt een Bastrombone voor 90% | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 16-10-2023Het Noord Nederlands Orkest (NNO) is een veelzijdig en toonaangevend symfonieorkest dat nieuwe wegen bewandelt in bijzondere programma’s.

Het NNO is het orkest van en voor de drie noordelijke provincies met Groningen als standplaats. Het orkest speelt in concertzalen, maar ook in de openlucht, op scholen en andere locaties. Naast het verzorgen van concerten in Noord-Nederland is het NNO regelmatig te beluisteren op podia elders in het land (onder andere Concertgebouw Amsterdam en TivoliVredenburg Utrecht).

Met ingang van seizoen 2022/2023 is Eivind Gullberg Jensen chef-dirigent. Vaste gastdirigenten zijn Hartmut Haenchen en Antony Hermus. Michel Tabachnik is aan het NNO verbonden als emeritus dirigent. Het orkest bestaat uit ongeveer 75 musici.

Het NNO brengt graag een breed publiek in aanraking met symfonische muziek en hecht dan ook waarde aan een divers samengesteld orkest. Kijk voor de meest actuele informatie op www.nno.nu.

Het NNO heeft een vacature voor:

Bastrombone

90%

Datum proefspel: 4 december 2023
Reactietermijn: 16 oktober 2023
Datum indiensttreding: Zo spoedig mogelijk

Verplichte stukken:

  1. Concerto van A. Lebedev (t/m de cadens) en New Orleans van E. Bozza (tot cijfer 8).
  2. Orkestpartijen.

De orkestpartijen worden gelijktijdig met de uitnodiging voor het proefspel bekendgemaakt.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een dienstverband voor bepaalde tijd, bij wederzijdse tevredenheid om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Bruto salaris: conform schaal 1 van de CAO Nederlandse Orkesten, te vinden op www.vvno.nl, de website van de Vereniging van Nederlandse Orkesten.
  • Verplichte deelname in het pensioenfonds ABP.

Solliciteren en procedure:

  • De procedure bestaat uit een proefspel en een selectiegesprek. Het proefspel vindt plaats in Groningen.
  • Kandidaten komen uit de EU, Noorwegen, IJsland, Liechtenstein of Zwitserland of zijn in het bezit van een onbeperkt geldige werk- en verblijfsvergunning voor Nederland. Op basis van ontvangen sollicitaties wordt indien nodig een voorselectie gemaakt.
  • Graag ontvangen we uiterlijk 16 oktober 2023: een sollicitatiebrief (voorzien van motivatie), een curriculum vitae, indien de nationaliteit van buiten de EU is, een kopie van de werk- en verblijfsvergunning voor Nederland.
  • Reageren kan (uitsluitend) via Muvac (onderstaande sollicitatiebutton).

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.